Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE JOJ BILO SVEJEDNO

Silvija iz 'Života na vagi' nakon Mislavove operacije: Bilo me je dosta strah

Foto: Instagram screenshot
1/7
28.03.2024.
u 17:30

Silvija Temšić sretna je što se njezin dečko Mislav, kojeg je upoznala u RTL-ovom showu, vratio kući iz bolnice i što je sve prošlo vez komplikacija

Mislav Vlašić kojeg smo gledali kao natjecatelja u prošloj sezoni showa "Život na vagi" nedavno je završio u bolnici i javio se iz bolničkog kreveta pratiteljima na društvenim mrežama. -  Opet bolnica, ali žuč izvađena - napisao je i otkrio razlog zbog kojeg je u bolnici. Njegova djevojka Silvija Temšić, koju smo također gledali kao natjecateljicu prošle sezone ovog RTL-ovog showa, ispričala je kako ju je bilo strah kada je Mislav završio u bolnici. 

- Inače nisam paničar po tom pitanju što se tiče bolnica, ali evo s Mislavom je drugačije. Nije da sam paničarila, ali jako sam marila i bilo me je dosta strah, više nego njega. Svi smo se više brinuli o njemu nego on sam. Izguralo se. Ja sam taman počela raditi i nisam ga mogla odvesti, odvezao se sam. Išla sam po njega u bolnicu, taman taj dan nisam radila - ispričala je Silvija za RTL
Dodala kako joj je laknulo kada je Mislav konačno pušten iz bolnice.

 

- Kada se vratio doma onda sam se smirila. Znala sam da je sada doma, da je sa mnom i da se sada ja brinem o njemu - s olakšanjem je rekla Silvija. Nakon operacije Mislav mora paziti na prehranu i stavlja naglasak samo na zdrave namirnice što im nije problem jer su i nakon izlaska iz showa nastavili sa zdravom prehranom i redovitom tjelovježbom. Mislav sljedeća dva tjedna mora biti na strogoj dijeti, a fizička aktivnost će malo pričekati dok ne dobije zeleno svjetlo od liječnika. 

- I dalje pazimo na zdravu prehranu, pogotovo sada nakon Mislavove operacije. Izbacit ćemo sve što bi mu moglo smetati - objasnila je Silvija te otkrila kako i obroci za Uskrs mogu biti zdraviji i kako zamijeniti neke namirnice.

- Što se tiče zdravog uskršnjeg obroka, kada gledamo francusku salatu, tu samo možda zamijeniti majonezu i vrhnje s grčkim jogurtom. Uz francusku idu jaja i povrće, što je u redu, samo zamijeniti taj umak. Uskrsna jaja – super, može, kao i neka pureća šunkica - ispričala je Silvija. 

VIDEO Martina Validžić: 'Pristala bih voditi Eurosong samo uz jedan uvjet'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije