Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na poseban dan

Shrvana voditeljica progovorila o smrti majke: Otišla si brzinom svjetla, da mi je samo tri minute još

Foto: Instagram screenshot
1/11
21.04.2021.
u 18:40

U komentarima su joj brojne poznate osobe pružile podršku, poput stilista Marka Grubnića, supruge našeg reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, pjevačica Maja Bajamić, voditeljica Barbara Kolar, glumice Katarina Baban, Bojana Gregorić-Vejzović, i brojni drugi.

Domaća radijska voditeljica Ivana Mišerić tužnom se objavom na svom Instagram profilu prisjetila posebnog dana za njezinu majku.  Naime, danas bi njezinoj majci Bubi bio rođendan. 

"Znala je reći : ‘I Severina danas ima rođendan, znaš?’ Znam Buba. Malo godina bi danas proslavila....evo baš sada bih ti došla doma vjerojatno sa šampitama...ili šaum rolicama...možda bi se rasplakala kada bih ti čestitala rođendan, možda i ne bi... ne mogu procijeniti. Bilo ti je teško proći zagrljaje bez suza. Put suza traje... Čekam da prodišem.

Glas, pozivi...tvoja blagost postojanja mi u ovom trenu najviše nedostaju. Otišla si brzinom svjetla. I tiho, kako si i živjela. Zato te valjda sada tražimo u Suncu. Život se tako nenadano ugasi i da mogu ...toliko toga bih sada više... da mi je samo 3 minute još. Sve dajem! Svaki trenutak je dragocjen. Vidim to. Bila si i ostat ćeš najbolja mama. Vidimo se jednom na ljepšem mjestu. Volim. Beskrajno. Budi mi u miru Bubica.....i smij se. Sretan ti rođendan", poželjela je voditeljica uz zajedničke fotografije.

Foto: FIBA/Screenshot

U komentarima su joj brojne poznate osobe pružile podršku, poput stilista Marka Grubnića, supruge našeg reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, pjevačica Maja Bajamić, voditeljica Barbara Kolar, glumice Katarina Baban, Bojana Gregorić-Vejzović, i brojni drugi. 

Ivanina majka preminula je tijekom snimanja nove sezone showa 'Tvoje lice zvuči poznato All stars' u kojemu je ona među osam natjecatelja. O svemu je voditeljica sada prvi put javno progovorila. 

VIDEO>> Kraljičin suprug princ Philip ispraćen na posljednji počinak

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
19:49 21.04.2021.

Neke tuge se tuguju u samoći...

KO
komentant
20:04 21.04.2021.

Svi imamo ili smo imali mamu i nismo to stavili u medije. ovakvim tekstovima samo postižete averziju i prema mami i prema ožalošcenima, naprosto je glupo i to se tako ne radi.

DU
Deleted user
00:23 22.04.2021.

Najdraži se ispraćaju u tišini

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije