Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliske prijateljice

Nina Badrić uputila emotivnu poruku najbogatijoj Srpkinji: 'Voli te tvoja Nina'

Foto: Instagram
1/9
21.04.2021.
u 16:32

- Moramo napokon pronaći taj "pravi" japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo sa osmijehom "oko glave" kao i sve do sada - poručila je između ostalog Nina u emotivnoj objavi.

Pjevačica Nina Badrić posljednju objavu na Instagramu uputila je jednoj važnoj osobi. Riječ je o srpskoj bogatašici Aleksandri Meljničenko, inače Nininoj dugogodišnjoj bliskoj prijateljici koja danas slavi rođendan. Tim povodom Nina joj je posvetila emotivnu poruku.

"Moramo napokon pronaći taj "pravi" japanski kimono. I da još najmanje 100 rođendana proslavimo sa osmijehom "oko glave" kao i sve do sada. Da stvaramo nove prekrasne uspomene koje ćemo uvijek izvući iz sjećanja kada dođe i poneki tmuran dan. Sretan ti rođendan ljepoto moja, voli te tvoja Nina", napisala je Badrić uz zajedničku fotografiju. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Aleksandra je udana za ruskog bogataša Andreja Meljničenka. Nina se i njim odlično slaže, a zajedno su nekoliko puta i ljetovali na njihovoj luksuznoj jahti čija se vrijednost procjenjuje na više od 500 milijuna dolara.

Pjevačica se nedavno obožavateljima javila iz Beograda i objavila misteriozan status. "Neki novi projekti u nastajanju", napisala je pjevačica u opisu te ubrzo izazvala znatiželju fanova koji s nestrpljenjem čekaju neku njezinu novu pjesmu ili album.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Komentara 1

TT
tik tak
17:50 21.04.2021.

Bilo bi lijepo da se preseliš kod prijateljice Nina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije