Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zastrašujuće

Shrvana reality zvijezda pokazala pravo stanje koronavirusa, leži pokraj bolesnog oca i drži ga za ruku

Foto: Profimedia/Instagram
1/8
24.12.2020.
u 12:48

Gemma živi na istoku Velike Britanije, u Essexu, koji je trenutačno pod karantenom, a reality zvijezda želi svima poručiti da poštuju mjere koje su na snazi.

Britanska reality zvijezda Gemma Collins shrvana je zbog bolesti roditelja koji se bore s koronavirusom. Jučer je objavila fotografiju svojih roditelja uz zabrinjavajući opis kojim želi upozoriti sve da se što više paze i poštuju mjere.

"Molim vas da pripazite na smjernice u borbi protiv koronavirusa! Oba moja roditelja su ekstremno bolesna zbog COVID-19. Vidjela sam oca kako plače, iako to nikada ne radi, a rekao je i kako bi radije umro nego proživljavao sve ovo što sada proživljava. Ovo ga je totalno iscrpilo i srce mi puca. I mama mi je vrlo loše zbog koronavirusa. Ovo je stvarno! Molim vas da pripazite na sebe i svoje voljene. Zbilja je zastrašujuće. Koju razliku učini samo jedna godina... Ostanite doma! Ostanite sigurni! Spašavajte živote! Bez zdravlja nemate ništa!" napisala je u objavi na svom Instagramu. 

Foto: FIBA/Screenshot

Potom je na Insta Storyju podijelila fotografiju kako leži pored bolesnog oca i drži ga za ruku. 

"COVID je zastrašujući... Upravo ležim pokraj bolesnog oca i držim ga za ruku. Pokazujem vam ovo kako bih vam pokazala stvarnost koronavirusa!" napisala je uz jezivu fotografiju.

Foto: FIBA/Screenshot

Gemma živi na istoku Velike Britanije, u Essexu, koji je trenutačno pod karantenom, a reality zvijezda želi svima poručiti da poštuju mjere koje su na snazi. U više navrata tijekom godine kazala je medijima koliko je bliska s roditeljima te da ih često provjerava tijekom karantene. Ranije ove godine podijelila je s medijima i da joj je majka preboljela upalu pluća, a tom je prilikom zahvalila svim medicinskim radnicima. 

Gemma Clare Collins engleska je reality zvijezda koja se 2011. godine počela pojavljivati ​​u reality seriji ''The Only Way Is Essex'', koja se prikazivala sve do 2019. godine. Collins je nastavila nastupati u raznim televizijskim emisijama, uključujući i ''I'm Celebrity ... Get Me Out of Here'' 2014. godine, ''Celebrity Big Brother'' 2016., te ''Celebs Go Dating'' 2018. i ''Dancing on Ice'' 2019. Prošle godine s prikazivanjem je započela i njezina vlastita reality serija ''Gemma Collins: Diva Forever'', kao i njezin podcast na ''BBC Sounds''.

Ključne riječi

Komentara 1

ET
en-ten-tini
14:16 24.12.2020.

pretilost je također problem u ovom slučaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije