Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijedak neurološki poremećaj

Shrvana Celine Dion obratila se publici: Ovo mi slama srce i nije fer prema vama

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/5
26.05.2023.
u 15:00

Pjevačica je zbog zdravlja još jednom morala otkazati svoju turneju Courage i nažalost ne dolazi ni sljedeće godine u Zagreb

Celine Dion obavijestila je svoju publiku kako otkazuje sve preostale koncerte svjetske turneje Courage koji su se trebali održati tijekom 2023. i 2024. godine.

- Žao mi je što sam vas sve još jednom razočarala. Jako naporno radim kako bih vratila svoju snagu, ali turneje mogu biti vrlo teške čak i kada ste 100% zdravi. Nije fer prema vama što stalno odgađam nastupe, i iako mi ovo slama srce, najbolje je da sad sve otkažemo dok stvarno ne budem spremna ponovno se vratiti na pozornicu. Želim da svi znate, ne odustajem... i jedva čekam da vas ponovno vidim - rekla je pjevačica u izjavi koja je objavljena na njezinoj Instagram stranici.

Njezin nastup u zagrebačkoj Areni trebao se održati 18. ožujka 2023. u sklopu turneje "Courage", ali je u prosincu prošle godine pjevačica otkazala taj nastup i novi datum je bio 16. ožujka 2024. godine, no i taj koncert je sada otkazan. 

VEZANI ČLANCI

- Dugo se nosim sa zdravstvenim problemima i bilo mi je jako teško suočiti se sa svojim izazovima i pričati o svemu što sam proživljavala. Nedavno mi je dijagnosticiran vrlo rijedak neurološki poremećaj koji se zove sindrom ukočene osobe, a koji pogađa jednog od milijun ljudi. Iako još uvijek učimo o ovom rijetkom stanju, sada znamo da je to ono što uzrokuje sve grčeve koje imam, kazala je Celine Dion u prosincu kada je objasnila zašto mora odgoditi nastupe u sklopu turneje. 

Zagreb je bio jedan od sretnijih gradova obzirom da se ubrzo našao novi datum koncerta, 16. ožujka 2024. godine, dok su mnogi gradovi ostali bez drugog datuma. Tada je u prosincu rečeno kako osam koncerata planiranih za ljetni dio turneje se otkazuje, dok je sedam planiranih od 26. kolovoza do 04. listopada 2023. trebalo ostati prema planu. Celine Dion završila je prva 52 nastupa na turneji prije nego se pojavila pandemija i prije nego je pauzirala turneju u ožujku 2020. godine, a sada je zbog zdravlja morala opet sve odgoditi. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije