Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Show se nastavlja bez Romane Pavliše

romana pavliša
06.05.2011.
u 23:13

- Da je Kim Verson u ovoj sezoni namučila bi se s vama. Svi ste fantastični - kazao je Toni Cetinski te dodao da je po njegovu mišljenju ova treća sezona showa najbolja dosad.

Show Hrvatska traži zvijezdu sinoć je napustila Romana Pavliša. Za razliku od drugih natjecatelja u novom zadatku, pjevanju inozemnih hitova, nije je poslužila sreća. Makar je, tvrdili su članovi žirija, briljirala na sceni. 
- Da je Kim Verson u ovoj sezoni namučila bi se s vama. Svi ste fantastični - kazao je Toni Cetinski te dodao da je po njegovu mišljenju ova treća sezona showa najbolja dosad. Njegove pohvale opravdali su svi pjevači-amateri pred kojima bi sinoć, Michael Jackson, Beyonce, Robbie Williams i drugi čije su pjesme pjevali, mogli pognuti glave.

Komentara 1

MA
mare0801
05:59 07.05.2011.

u ovoj maloj zemlji s tisuću stilista i modnih stručnjaka,Rtl je izleda našao stilista za ove nastupe u Njemačkoj,jer roba kao da je ispala iz \"neckermana\".Ja bih im odbila ovo obući što im daju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije