Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobno fotografiranje

Shakira zamalo stradala od agresivnog tuljana u Cape Townu

shakira (1)
Foto: twitter
1/4
14.02.2012.
u 11:20

Pjevačica je sa svojim blackberryjem preblizu prišla tuljanu koji je mobitel zamijenio za ribu i napao je

Odmor u Južnoafričkoj Republici za kolumbijsku pjevačicu Shakiru zamalo je završio kobno. Naime, na jednom od izleta na kojem je bila s bratom i prijateljicom pjevačicu je napao tuljan. Shakira ga je htjela fotografirati izbliza, no to je očito omelo životinju koja je mobitel u ruci zamijenila za ribu. Od kobnog napada Shakiru je spasio brat koji se bacio na nju i odgurnuo životinju.

Pjevačica je cijeli događaj opisala na Twitteru gdje je objavila i fotografije tuljana snimljenog nekoliko minuta prije napada.

– Bila sam paralizirana od straha, nisam se mogla pomaknuti kad je skočio na mene. Ironično, ali našem vodiču sam se tog dana potužila kako nikad nisam imala bliski susret s nekom životinjom na izletu. Eto, sad sam i to doživjela. Sljedeći put ću paziti što želim – napisala je Shakira.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije