Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema primirja

Nastavak svađe Lucije i Hane: 'Blokirala me na svim mrežama'

Foto: Screenshot
16.07.2017.
u 18:00

Ako je suditi prema današnjim izjavama Lucije Lugomer, nema primirja između ove dvije popularne djevojke

Hrvatski plus size model Lucija Lugomer oglasila se dan nakon što su ona i Hana Hadžiavdagić Tabaković zapalile društvene mreže svojom svađom.

Ako je suditi prema današnjim izjavama Lucije Lugomer, nema primirja između ove dvije popularne djevojke.

 

IN magazin, 1. svibnja Lucija Lugomer danas je naša najpoznatija plus size manekenka. 😍😍😍 Uskoro će proslaviti 24 rođendan. Ipak, Lucija je u osnovnoj školi, zbog svog izgleda, bila predmetom izrugivanja od strane vršnjaka. U razgovoru s Ivanom Nanut otkrila je tko joj je u životu bio najveća potpora, zašto se u svojevremeno zbog viška kilograma, prijavila u bolnicu te kako se danas osjeća u vlastitom tijelu. HVALA @inmagazinnovatv ❤️ • • #style #girl #zagreb #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #hairstyle #face #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #balkan #celebratemysize #photooftheday #campaign

Objavu dijeli Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel)

- Hana se meni jučer javila. Slala mi je poruke, ali ja ih nisam ni otvorila. Nisam ih željela čitati. Nakon toga me Hana blokirala na svim društvenim mrežama. To mi je bilo presmiješno. Doduše priznajem da sam u početku bila šokirana kada sam vidjela njezinu objavu. Hvala medijima koji su pokazali da svijet nije tako šaren, ali smo zato mi na društvenim mrežama pokazali kako skupa to možemo promijeniti'', kazala je Lucija za Dnevnik.hr.

- Dobila sam jako puno poruka podrške. Mobitel mi je eksplodirao. Svi su mi pisali kako su razočarani dotičnom osobom, a i mene je to razočaralo jer smo obje javne osobe i ne mogu vjerovati da neka javna osoba može ovo raditi. Ako uvijek govoriš kako širiš ljubav, onda to i čini. Ova situacija je išla meni u prilog. Treba živjeti ono što jesi, a ne pretvarati se u ono što nisi. Sve poruke koje sam dobila puno mi znače, a i dobila sam puno novih pratitelja iz Bosne i Hercegovine', rekla je Lucija Lugomer.

 

From Seaside with Love ❤️ I want to say welcome to my new followers! 😘Mwah! Sto mislite koliko kosta ovaj badic? ... 50kn! - yep! Da za apsolutno divan badic i 50kuna bjezim od prugica? Hoce li me to sto smatraju da prugice povecavaju tijelo za barem 2 do 3 konfekcijska broja i sto se tudja misljenja mogu igrati s mojim stajalistem obvezati na to da zauvijek bjezim od njih kao da su iz pakla izasle? - APSOLUTNO - NE! #VOLIMOPRUGICE Dapace, mislim da mi je ovo jedan od najdrazih badica u kolekciji.♥️ Posebno HVALA @heracleazagreb na mom personaliziranom sesiru s mojim imenom 'Lucianna' te ako im se javite s mojim imenom dobivate popust od 10% !!! 👌- a popuste volimo do neba i nazad😄 Ovo je moje prvo ljeto nakon 18godina da sam stavila na sebe jednodjelni badic. 👌 Iako su jednodjelni badici i dalje za mene vise stvar ljepote izgleda nego prakticnosti znam da su za mnoge od Vas jedini prihvatljiv izbor. Postujem i zaljubih se! Hvala Vam sto ste i Vi meni otvorile oci za jednodjelnim badicima. A ima ih jos dosta... To be continued! • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

Objavu dijeli Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel)

Hana Hadžiavdagić Tabaković ostala je bez komentara i nije željela razgovarati s novinarima.

Podsjetimo, nakon što je Lucija objavila izazovne fotografije u badiću i kako bi pomogla svojim obožavateljicama koji da izaberu za šepurenje po plaži, Hana Hadžiavdagić Tabaković joj je ekspresno odgovorila i njihova je prepiska zapalila internet.

- Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela, napisala je Hadžiavdagić Tabaković.

Komentara 13

Avatar Apsalar
Apsalar
18:51 16.07.2017.

Popularne?! Gdje?

Avatar SrećkoRaspudić
SrećkoRaspudić
18:28 16.07.2017.

Jedna debela, druga luda.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:53 16.07.2017.

Možda na malo nespretan način rečeno, ali je sve dobro rečeno. U svijetu vlada opća glad, a mi tu hvalimo ljude koji se prežderavaju. Ova tzv. plus size model mora za takvu težinu pojesti 5000 kalorija, s time se može nahraniti manje selo u Africi. Ne razumijem kako smo tako licemjerni. Kad treba skupljati lajkove za gladne onda su u prvim redovima ovi što sad podržavaju nezdrav život. Ovdje nije samo u pitanju izgled, koji nikako ne može biti simpatičan, nego je tu u prvom redu zdravlje. Plus size model cijeli svoj život živi na nezdravoj i prekomjernoj prehrani, pa se sad odlučila biti model i uzor budućim generacijama kako biti u prisnom odnosu sa svojim frižiderom i svojim ljubavnikom kaučom. Ista stvar i s muškarcima, kada umru sa 55-60 godina, onda kažu umro mlad čovjek, a ne kažu da ima 40ak kila viška, prošireno srce, masnoću 2 mm na krvnim žilama a zadnji put potrčao na tjelesnom 1982. godine. Štujemo nekakve uvezene trendove koji su od samog početka truli i neće postići apsolutno ništa na duge staze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije