Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Severinina odvjetnica: To su sve priče, ne vidim razlog za podnošenje kaznene prijave

Na naš upit je li pokušala doznati je li prijava uopće podnesena kazala je da nije jer za to uopće ne vidi razlog. - Sad netko nešto kaže pa ćemo to ići istraživati. To nije moj posao - odgovorila je Biloš.
21. siječnja 2020. u 12:34 1 komentara 4301 prikaza
Foto: Borna Filic, Sanjin Strukic/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Dok Severina uživa sa suprugom Igorom Kojićem u Monte Carlu, u Zagrebu joj se, čini se, spremaju nove nevolje. Naime, u medijima su se pojavile informacije da je Centar za socijalnu skrb početkom godine navodno podignuo novu kaznenu prijavu protiv pjevačice. Ona sama o tome nema saznanja, baš kao ni njezina odvjetnica Jasminka Biloš.

ona u monte carlu Nikad kraja problemima: Severinu prijavio Centar za socijalnu skrb?

– Nemam pojma da su se pojavili medijski napisi o kaznenoj prijavi protiv Severine Kojić niti imam ikakvih saznanja o kaznenoj prijavi, niti o razlozima zašto bih uopće vjerovala da je prijava podnesena – kazala je za Večernji list odvjetnica Biloš.

Na naš upit je li pokušala doznati je li prijava uopće podnesena, kazala je da nije jer za to uopće ne vidi razlog. – Sad netko nešto kaže pa ćemo to ići istraživati. To nije moj posao – odgovorila je Biloš.

 | Autor : Sanjin Strukić/Pixsell Foto: Sanjin Strukić/Pixsell

Zanimalo nas je i koji su daljini postupci u slučaju da je prijava doista podnesena. – Hipotetski neću ništa govoriti. Ne vidim razloga da bi kaznena prijava uopće bila podnesena pa vam hipotetski ne mogu ni odgovarati na ta pitanja. Nemam saznanja da je podnesena, nemam razloga vjerovati da je podnesena i nemam razloga vjerovati da postoje razlozi da je podnesena. To je sve što vam ja mogu reći – zaključila je Severinina odvjetnica.

donijela privremenu mjeru Milan Popović i sutkinja u Severininu slučaju bili u istom hotelu na skijanju

S druge strane, upit smo poslali i Centru za socijalnu skrb koji nije htio otkriti detalje podizanja kaznene prijave. – Centar za socijalnu skrb Zagreb u konkretnom slučaju ne može iznositi detalje o tijeku postupka i obiteljskoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi. Naime, Zakonom o socijalnoj skrbi i Pravilnikom o poslovnoj i profesionalnoj tajni CZSS Zagreb propisano je  kako medijima ne možemo  iznositi  podatke o konkretnim slučajevima zbog čuvanja službene i profesionalne tajne te poštivanja načela tajnosti i zaštite osobnih podataka i poštivanja privatnosti – poručili su nam iz CZSS-a Zagreb.

Severina i Igor Kojić 'HVALA LJUBAVI' Severina emotivnom porukom Igoru pokazala koliko joj znači suprugova podrška

Podsjetimo28. studenoga sutkinja Tea Golub  donijela je odluku o privremenoj mjeri da dijete Milana Popovića i Severine Kojić živi s ocem koji će samostalno moći odlučivati o njegovu zdravlju i obrazovanju. Iste večeri Severina je u pratnji supruga sina predala ocu, a na presudu je odmah uložila žalbu. Za sada se obje strane donesene privremene mjere pridržavaju.

Severina Kojić i Milan Popović | Autor : PIXSELL Foto: PIXSELL

Branimir Bunjac
Već šest mjeseci ima novi dom
Bivši saborski zastupnik otišao u Irsku: Tko se malo potrudi, brzo dođe na 2500, 3000 eura plaće
MAFIN 2020.
Večernjakova Mala akademija financija donosi vam digitalno predavanje o financijskoj pismenosti
  • Avatar Pepica.Pušić
    Pepica.Pušić:

    Zanimljiv članak, ničim izazvan! Odvjetnica ne vidi razlog, i to nije njen posao, centar ne smije i ne želi komentirati... rekla kazala ko i obično! VL...što reći?