Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donijela privremenu mjeru

Milan Popović i sutkinja u Severininu slučaju bili u istom hotelu na skijanju

Foto: Promo, Dalibor Urukalović/Pixsell
1/6
15.01.2020.
u 20:54

Sutkinja Golub 28. studenog je donijela odluku o privremenoj mjeri da dijete Milana Popovića i Severine Kojić živi s ocem. Severina je na presudu uložila žalbu.

Sutkinja Tea Golub potvrdila je da je bila na skijanju u istom hotelu na austrijskom skijalištu kao Milan Popović.

- Mi smo u hotel stigli u subotu 4. siječnja navečer i nisam sigurna jesmo li se sreli iste večeri ili sljedeći dan ujutro u predvorju hotela. Riječ je, naime, o hotelu Falkensteiner u austrijskom skijalištu Katschberg. Hotel je idealan za roditelje s djecom, te za njih tamo ima jako puno sadržaja. Fotografije Hotela možete vidjeti ovdje.  Prema cjeniku na Bookingu tjedan dana boravka za dvije odrasle osobe i dijete stoji oko 3000 eura(22,329 kn). Sutkinja je komentirala kako je tamo bila s obitelji.

- Bila sam s obitelji, a on je bio s djetetom i većim društvom. Sigurno smo se pozdravili četiri-pet puta jer smo se sretali u tom hotelu koji ima jedan restoran, ali nikad nismo sjedili za istim stolom, razgovarali o bilo čemu, osim što smo se uobičajeno kurtoazno pozdravili - kazala je Tea Golub za Jutarnji list. Milan Popović je kazao kako je sretan što je uspio provesti nezaboravan odmor sa sinom.

 Sretan sam što sam sa sinom ipak uspio provesti nezaboravni odmor u tom predivnom hotelu. A što je javno nije tajno - rekao je Milan za 24sata.

Sutkinja Golub 28. studenog je donijela odluku o privremenoj mjeri da dijete Milana Popovića i Severine Kojić živi s ocem. Severina je na presudu uložila žalbu.

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Balcanicus
Balcanicus
22:19 15.01.2020.

Što je ovdje poenta? Da je sutkinja potrošila 3-4 plaće na godišnji odmor? Pa ima muža, zar ne? Ili netko misli da je Popović platio zimovanje za obitelj Golub? I to u istom hotelu, da se hrvatski tisak ima čime zabaviti :)

BE
Beitsche1
21:50 15.01.2020.

A sad objavite di je bila Seve prosli utorak u 11 sati. I dali ta osoba ima utjecaj na ovaj slucaj

MA
Masnica3
08:03 16.01.2020.

Mozda je slucajnost, mozda i ne. Da joj je zimovanje platio Popovic valjda bi bili toliko pametni da ne idu u isto vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije