Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije se ne stišavaju

Severinin svekar o presudi: 'Zločin je i presedan oduzeti dijete majci'

Dragan Kojić Keba i Severina
Foto: Instagram
1/4
29.11.2019.
u 11:55

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba, otac Severinina supruga Igora Kojića, u pobjedničkom govoru showa "Tvoje lice zvuči poznato" osvrnuo se na odluku suda i privremenu mjeru da maloljetni sin Severine i Milana Popovića bude dodijeljen ocu na skrb

Severinin svekar Dragan Kojić Keba sinoć je tijekom pobjedničkog govora u srpskoj inačici showa "Tvoje lice zvuči poznato" iznio mišljenje o aktualnoj sudskoj presudi koja je zatekla javnost, a prema kojoj Severinin maloljetni sin Aleksandar po novom živi kod oca Milana Popovića.

– Nemojte mi zamjeriti, imam potrebu nešto reći. Shvatite me da ovo govorim iz srca. Podržavam svoju snahu Severinu u svakom pogledu, a najviše kao majku. I zločin je i presedan oduzeti dijete majci nakon sedam godina – rekao je Keba, čije su riječi bile praćene gromoglasnim pljeskom i skandiranjem.

Podsjetimo, nakon što je sud donio privremenu odluku da Severinino dijete živi s ocem Milanom Popovićem, oglasila se i Kojić. – Ne znam što bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju – rekla je Severina Kojić gušeći se u suzama, piše Jutarnji list.

Severina Kojić, kako neslužbeno doznajemo, nekoliko je minuta poslije 20 sati jučer dovela svog sina u zagrebački kvart Horvatovac na adresu njegova oca Milana Popovića. Pjevačica je tako ispoštovala privremenu mjeru koja je danas izrečena na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu. Naime, sutkinja Tea Golub danas je donijela privremenu mjeru i u presudi je odlučila da Aleksandar živi s ocem te da se otac samostalno brine o zdravlju i obrazovanju djeteta.

Neslužbeno doznajemo kako se Milan Popović odlučio odreći bilo kakve alimentacije od Severine. Ali Popović će morati poštovati taj dio sudske odluke. Kako doznajemo, u situacijama kao što je slučaj Severine Kojić i Milana Popovića u borbi za skrbništvo donose se tri rješenja. Jedno rješenje odnosi se na to kome pripada skrbništvo, drugo je rješenje koliko često drugi roditelj može viđati dijete i treće rješenje je visina novčane naknade kojom sud želi zaštiti dijete. 

Kako piše Telegram, Severina prema privremenoj mjeri ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati. Isto tako pjevačica se sa sinom može družiti svaki drugi vikend i to počevši od ove subote.

Ključne riječi

Komentara 15

AL
Alkana
12:05 29.11.2019.

Severina zaboravlja da se ljubav ne iskazuje samo osjećajima i suzama nego djelima! Kakva je to majka koja skoro dva mjeseca ne šalje dijete u školu? I koja se zbog djeteta ne želi dogovarati s ocem djeteta? Zašto kad je ona odsutna na turnejama dijete daje kojekakvim bebisitericama umjesto da se dogovori s ocem? Ona se inati, ali to je sada posljedica tog uobraženog inata.

Avatar Domovine_sin
Domovine_sin
12:00 29.11.2019.

Zašto bi to bio zločin? Kao da j eženski spol po definiciji podoban za biti roditeljem a muški nije. Dosta je ženskog rodnog fašizma.

SX
sudbina x
12:37 29.11.2019.

Baš su dobar par...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije