Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Severinin menadžer odbio se javno ispričati Milanu Popoviću

Severinin bivši partner Milan Popović protiv Tomice Petrovića je podnio tužbu zbog njegove izjave objavljene na RTL televiziji u studenom prošle godine da je poduzetnik “protiv Severine i njezinih bližnjih podnio 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete”.
05. rujna 2017. u 14:30 4 komentara 2173 prikaza
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/7

Srbijanski poduzetnik Milan Popović i Tomislav Petrović nisu se jučer uspjeli pomiriti u sudnici zagrebačkog Općinskog kaznenog suda pa će se menadžeru Severine Kojić pred sucem Zorislavom Kalebom suditi zbog klevete.

Milan Popović intervju milan popović Severina, što trebam učiniti da bismo razgovarali kao mama i tata našeg Aleksandra?

Naime, bivši partner popularne pjevačice je protiv Petrović podnio tužbu zbog njegove izjave objavljene na RTL televiziji u studenom prošle godine da je poduzetnik “protiv Severine i njezinih bližnjih podnio 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete”.

Popović tvrdi i da je neistinita Petrovićeva izjava “da se broj tužbi povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta”. Popović je jučer bio spreman povući svoju tužbu uz uvjet da mu se Petrović javno ispriča zbog svojih izjava, no on je to odbio.

- Ne dolazi u obzir. Ne osjećam se krivim. Nemam se za što ispričavati jer je situacija puno gora nego što Milan Popović u tužbi navodi – odgovorio je Petrović dodavši kako je i Severinin bivši partner svašta o njemu izjavljivao, no on ga nikada nije tužio. Izjave Severininog menadžera su zapravo bile odgovor na Popovićeve tvrdnje da mu se pjevačica mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke i ne dolazi po dijete.

Budući da mirenje između zaraćenog Popovića i Petrovića nije uspjelo, suđenje će se nastaviti u listopadu, a sudac Kaleb je od obojice zatražio da dostave podatak o broju tužbi protiv pjevačice i njezinih bližnjih.

Osim na sudu u Zagrebu, dio tužbi je Popović podnio i na sudu u Beogradu pa će i od tamošnjeg suda biti potrebno zatražiti podatak kada je Popović te tužbe počeo podnositi, odnosno je li se njihov broj zaista povećao nakon Severinine udaje kao što to Petrović tvrdi.

Pravosudna trakavica između bivšeg para uskoro bi se trebala nastaviti i na Općinskom građanskom sudu gdje Severina i Popović vode bitku oko skrbništva na njihovim sinom. Posljednja odluka u tom predmetu, odnosno privremena mjera da maleni Aleksandar živi jedan tjedan kod majke, a jedan tjedan kod oca izazvao je velik interes javnosti i burne reakcije obje strane, no ta je privremena mjera vrlo brzo ukinuta.

Severina i Milan Popović SEVERININ MENADŽER 'Popovićeva želja za mirenjem sa Severinom samo je spin!' Podrška Nini Kuluz Severina: Bio je to veliki šok. Hrvatska bi trebala zaštititi majku i dijete Severina Općinski sud: 'Severina vrši pritisak na sutkinju, to je nedopustivo'
Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
 • Avatar BUJICA
  BUJICA:

  E moj milane,jabuke sa grane,zar nisi gledao severinin kućni uradak,pornić,zar ti nije bilo jasno s kim imaš posla?Izgleda da ti je donja glava bolje razmišljala od gornje.Sada se gonajte po sudovima,i znaš,svi će biti na njenoj strani.Pornić je bio jako dobar!

 • SoloHan:

  Srpska posla

 • Avatar Stimy
  Stimy:

  Pa već sam se zabrinul, Vl nije više od pol sata ništ napisal o svojim idolima iz "regiona". Popovići, Petrovići, Vučkovići..... al svakih pet godina neki člančić o npr. Horvatima.