Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudska trakavica

Severinin menadžer odbio se javno ispričati Milanu Popoviću

Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/7
05.09.2017.
u 14:30

Severinin bivši partner Milan Popović protiv Tomice Petrovića je podnio tužbu zbog njegove izjave objavljene na RTL televiziji u studenom prošle godine da je poduzetnik “protiv Severine i njezinih bližnjih podnio 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete”.

Srbijanski poduzetnik Milan Popović i Tomislav Petrović nisu se jučer uspjeli pomiriti u sudnici zagrebačkog Općinskog kaznenog suda pa će se menadžeru Severine Kojić pred sucem Zorislavom Kalebom suditi zbog klevete.

Naime, bivši partner popularne pjevačice je protiv Petrović podnio tužbu zbog njegove izjave objavljene na RTL televiziji u studenom prošle godine da je poduzetnik “protiv Severine i njezinih bližnjih podnio 30-ak tužbi i sve ih izgubio, a sve to radi kako bi Severini oduzeo dijete”.

Popović tvrdi i da je neistinita Petrovićeva izjava “da se broj tužbi povećao pogotovo nakon što se Severina udala što i dalje dokazuje da mu nikad nije bilo stalo do interesa djeteta”. Popović je jučer bio spreman povući svoju tužbu uz uvjet da mu se Petrović javno ispriča zbog svojih izjava, no on je to odbio.

- Ne dolazi u obzir. Ne osjećam se krivim. Nemam se za što ispričavati jer je situacija puno gora nego što Milan Popović u tužbi navodi – odgovorio je Petrović dodavši kako je i Severinin bivši partner svašta o njemu izjavljivao, no on ga nikada nije tužio. Izjave Severininog menadžera su zapravo bile odgovor na Popovićeve tvrdnje da mu se pjevačica mjesec dana ne javlja na telefon, ne odgovara na poruke i ne dolazi po dijete.

Budući da mirenje između zaraćenog Popovića i Petrovića nije uspjelo, suđenje će se nastaviti u listopadu, a sudac Kaleb je od obojice zatražio da dostave podatak o broju tužbi protiv pjevačice i njezinih bližnjih.

Osim na sudu u Zagrebu, dio tužbi je Popović podnio i na sudu u Beogradu pa će i od tamošnjeg suda biti potrebno zatražiti podatak kada je Popović te tužbe počeo podnositi, odnosno je li se njihov broj zaista povećao nakon Severinine udaje kao što to Petrović tvrdi.

Pravosudna trakavica između bivšeg para uskoro bi se trebala nastaviti i na Općinskom građanskom sudu gdje Severina i Popović vode bitku oko skrbništva na njihovim sinom. Posljednja odluka u tom predmetu, odnosno privremena mjera da maleni Aleksandar živi jedan tjedan kod majke, a jedan tjedan kod oca izazvao je velik interes javnosti i burne reakcije obje strane, no ta je privremena mjera vrlo brzo ukinuta.

Komentara 4

Avatar BUJICA
BUJICA
15:44 05.09.2017.

E moj milane,jabuke sa grane,zar nisi gledao severinin kućni uradak,pornić,zar ti nije bilo jasno s kim imaš posla?Izgleda da ti je donja glava bolje razmišljala od gornje.Sada se gonajte po sudovima,i znaš,svi će biti na njenoj strani.Pornić je bio jako dobar!

SO
SoloHan
19:28 05.09.2017.

Srpska posla

Avatar Moodleen
Moodleen
18:10 05.09.2017.

Pa već sam se zabrinul, Vl nije više od pol sata ništ napisal o svojim idolima iz "regiona". Popovići, Petrovići, Vučkovići..... al svakih pet godina neki člančić o npr. Horvatima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije