Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'poljupci lete'

Severina zavodljivim videom pozvala fanove na koncert

11.07.2021.
u 12:02

Video je dobio više od 10 tisuća lajkova i brojne komentare Severininih obožavatelja, koje je zanimalo hoće li imati još koncerata i kada će izdati novi album. No, pjevačica im nije odgovorila.

Severina je sinoć nastupila u Bolu na Braču, a obožavatelje je na koncert poozvala zanimljivim videom. Naime, pjevačica je snimala svoju sjenu dok je plesala uz taktove pjesme "The Girl From Ipanema".

- Poljupci lete sa Šolte sve do Brača, napisala je u opisu videa. 

Video je dobio više od 10 tisuća lajkova i brojne komentare Severininih obožavatelja, koje je zanimalo hoće li imati još koncerata i kada će izdati novi album. No, pjevačica im nije odgovorila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsjetimo, Severina od prije nekoliko dana više ne prati svog supruga Igora Kojića na Instagramu, nakon što je on bio jedina osoba koju je pratila. Niti Igor prati nju, a s profila je izbrisao sve zajedničke fotografije. 

Nedavno se na Županijskom sudu u Splitu susrela i s bivšim partnerom Milanom Popovićem s kojim se bori za skrbništvo nad sinom s kojim će provesti ljetne praznike. -Sin je sada kod mene, imamo ljetne praznike do 15. srpnja, idemo na more poslije, rekla je Severina ispred suda, dok su joj pratiteljice na Instagramu poručile kako se nadaju da će agonija uskoro proći, a pravda napokon pobijediti.

-Drži se curo, glava gore i samo pozitiva, hrabro draga, poručile su joj.

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije 

Ključne riječi

Komentara 5

BE
berija
13:18 11.07.2021.

Popišite one koji dođu na "koncert". Imat ćete popis najvećih tukčina u Hrvatskoj.

SV
svetkocvetko
12:40 11.07.2021.

Srbi je izjebqli I nogirali

KR
Krud
12:36 11.07.2021.

"Zavodljiv video" ? Kaj pokušava nadmašiti samu sebe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije