Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Seksi Seve'

Severina u društvu vjernog muškarca: Otputovali na egzotičnu destinaciju

Foto: Instagram
1/28
15.01.2024.
u 15:59

Pjevačica Severina otputovala je na Tajland u zanimljivom društvu svog prijatelja i PR-ovca Davora Grgina i prijateljice Ive Radić. Društvo uživa u ljetnim čarima, a pjevačica je podijelila i fotke u kupaćim kostimima te je oduševila vjerne obožavatelje.

Nedavno je jedna od naših zvijezda, 51-godišnja glazbenica Severina Vučković objavila fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju. Mnogi obožavatelji su se zabrinuli, a riječ tada nije bila u zdravstvenom problemu ili umoru, već se odlučila počastiti energetskom infuzijom. Seve, kako je od milja zovu, uzela je godišnji odmor i otputovala daleko od  Hrvatske!

Nakon užurbanog tempa, odlučila se počastiti egzotičnom i rajskom destinacijom, a na društvenoj mreži Instagram pohvalila se i luksuznim smještajem u kojemu uživa u društvu svog prijatelja i PR-ovca Davora Grgina i ostatku društva, a među njima se našla i poduzetnica Iva Radić. Posebnu je pažnju privukao bazen, s kojeg puca pogled na prirodu i tirkizno more, a pjevačica je podijelila i zavodljiv selfie s plaže u kupaćem kostimu. 

Podsjetimo, Severina što god da objavi na društvenoj mreži Instagram velikom brzinom širi se domaćim portalima, a tako je bilo i nedavno kada je prepričala neugodan razgovor s jednom poznatom gospođom. 

– Sinoć sam bila na premijeri filma 'Samo kad se smijem', koji me držao za srce i čupao ga… Ana Magaš bila je inspiracija. Žena koju je nasilni moćnik tukao i zlostavljao, a svi oko nje okretali su glavu od njezinih modrica.

 

Foto: Instagram

 

Ubila ga je nožem u kuhinji dok se pokušavala obraniti od njegova davljenja. Prvotno je osuđena na 12 godina. Dijete joj je oduzela muževa svojta – započela je pjevačica. Napisala je kako se nakon završetka premijere uputila na rođendansku proslavu te prepričala razgovor s gospođom kojoj je uginuo aligator. 

 

1/43

 

VEZANI ČLANCI: 


– Pogledala me i kaže: "Čuj, 'ko ti je kriv, sama si ga birala, pa nisi valjda glupa." Pa glupo kažem: "Ahaa, to je ono, kriva sam što sam silovana, jer sam nosila minicu." "Ma daj, kaj ti je, pa i ja nosim minicu", odgovara mi ona. Onda me pitala: "Kaj ti je s djetetom?" bez imalo empatije za sve što sam prije toga rekla.

 

Foto: Instagram

 

Promrmljam: "14 dana kod mene, 14 kod…" nisam završila, kad kaže ona: "Bar nas sve zabavljaš." Htjela sam odgovoriti: "Šteta što ti nas nikad nisi zabavila", ali nisam – otkrila je Vučković pa dodala kako se tada samo nasmijala i otišla plesati.

 

VIDEO: Tko je tajanstvena supruga omiljenog voditelja? Upoznali su se na HRT-u, a ona izbjegava medije

 

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:05 16.01.2024.

Čuj u društvu muškarca

PR
prajdali100
17:19 15.01.2024.

Čuj " seksi Seve" ! Sve je viđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije