Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Instagramu

Severina se uhvatila peglanja i novom objavom nasmijala pratitelje: "Žena za sve"

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/10
06.01.2022.
u 17:36

Severina je objavilavideo u kojem pegla odjeću dok se u pozadini čuje glas glumice Radmile Savičević koja izgovara dobro poznati citat iz serije 'Srećni ljudi'.

Pjevačica Severina (49) pokazala je odličan smisao za humor i nasmijala pratitelje novom objavom na društvenim mrežama.

Objavila je video u kojem pegla odjeću dok se u pozadini čuje glas glumice Radmile Savičević koja izgovara dobro poznati citat iz serije 'Srećni ljudi'.

-Bože što sam ti zgriješila da me ovako kažnjavaš... I spremačica i čistačica i domaćica i klozetarka. Koju će još funkciju da mi dodijele- čuje se u video, a Severina je dodala i pjevačica te nasmijala brojne pratitelje koji su joj se javili u komentarima.

"Carica si", "Žena za sve", "Seve kraljica", "Stvarno si nezaustavljiva", "Seve mi te volimo", "Imaš dobar smisao za humor" ,samo je dio komentara, dok su neki ispod videa koji je pregledan preko 200 tisuća puta ostavili i emotikone koji plaču od smijeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Severina je šaljiv video objavila i jučer kada se usporedila s modnom urednicom Anom Wintour koji je također oduševio njezine pratitelje.

Podsjetimo, Severina je u nedavnom intervjuu za Večernji list otkrila i detalje o novom albumu koji je u završnoj fazi, a zasigurno će razveseliti njezine obožavatelje.

- Sada se snimaju prateći vokali, dorađuju se aranžmani. Ne znam, meni se to sviđa i mislim da tu ima nešto drugačije. Svu glazbu i većinu tekstova radio je Filip Miletić, moj dugogodišnji suradnik. On je i producent albuma i jako je dobro to isproducirao. Moderno – za mlađu publiku, ali s dobrim melodijama – za nešto stariju, vjernu publiku – otkrila nam je Severina. 

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže 

Ključne riječi

Komentara 9

BR
BrigitaM
18:07 06.01.2022.

Bio bi red da je svom sinu skuhala ribu na Badnjak.

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
18:50 06.01.2022.

Srpska glumica. Koja povremeno i pjeva.

ST
Stipan
18:57 06.01.2022.

Odvratna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije