Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 49. godini

Severina se sredila i novom fotkom odmah izmamila uzdahe: 'Ti si čudo'

Foto: Instagram
1/9
12.11.2020.
u 14:30

Na fotki koja je oduševila njezine pratitelje Severina pozira našminkana i raspuštene ravne kose, a na sebi ima bijelu čipkastu majicu s detaljima ruža.

Severina je jutro odlučila započeti sređivanjem pa je tako podijelila selfie koji je u kratkom vremenu prikupio čak 20 tisuća lajkova. 

1/5

Na fotki koja je oduševila njezine pratitelje Severina pozira našminkana i raspuštene ravne kose, a na sebi ima bijelu čipkastu majicu s detaljima ruža. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Život je čudo", napisala je kratko uz fotku i dodala hashtagove "volim što se volimo" i "ljubav se ljubavlju vraća", koje uvijek stavlja. 

"Ti si čudo", "Djevojčica", "Ljepša nego ikad", "Najslađa i najlipša. Život je čudo", "Prekrasna naša Seve", "Prekrasna u svakom pogledu", bili su neki od komentara obožavatelja koji su je zasuli komplimentima. 

Severina u posljednje vrijeme često objavljuje fotke kojima se prisjeća ljetnih dana pa je tako prije tri dana objavila i fotku s broda u kupaćem kostimu i ponovno oduševila svojom zavidnom linijom. 

Ni Severina ni Igor se nisu oglasili o šuškanjima o razvodu, no činjenica je da već nekoliko mjeseci nisu u istom gradu, sudeći po društvenim mrežama. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:44 12.11.2020.

Uz takav izgled i vješta usta, ruke i bokove prava hrvatica Severina ima sjajne šanse za bar još jedan izdašan sponzorski ugovor u Srbiji.

Avatar Grunf
Grunf
15:41 12.11.2020.

izgleda ko Ciganović

SA
sargu123
15:29 12.11.2020.

Samo da mi je vidjeti face tih koji na ovu uzdišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije