Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humor je spašava

Severina priznala: 'Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze'

Foto: Matea Smolčić Senčar
1/16
13.02.2024.
u 20:48

Nedavno je pred prepunom Dvoranom Mladosti u Rijeci nastupila i zapalila publiku svojom energijom i hitovima koje je izvela pa se svi pitaju odakle joj energija

Severina Vučković 10. je veljače pred prepunom Dvoranom Mladosti u Rijeci nastupila i zapalila publiku svojom energijom i hitovima koje je izvela. Najemotivniji trenutak bio je kada je zapjevala "Rođeno moje", a mnogi su se pitali i odakle crpi snagu nakon svega. O tome, ali i o drugim aspektima svog života progovorila je za IN magazin. Otkrila je i tko sve o njezinu životu žele napraviti film ili kazališnu predstavu. 

- Tarik! Ne može predstava bit stalno ista zato što je materijal sve friškiji i friškiji i samo se događa i događa. Možda neka serija, ali u nekoliko sezona koja će trajati do kao...ne znam...ne znam koja ima najviše sezona u serijama! Santa Barbara! - rekla je Severina.

Seve je otkrila da je u teškim trenucima spašava humor.

VEZANI ČLANCI

- Treba bit humora! Humor nas je održao, njemu hvala, mi smo doma jako duhoviti. Pronalazila sam se u raznim pjesmama ovdje - 'Mama ljubila morona!' - dodala je u svom stilu, a priznala je i da zna prihvatiti šalu na svoj račun.  

- Rekao mi je Grašo da izgledam kao da sam izašla iz friteze..., volimo se počastit s vremena na vrijeme - rekla je.

Podsjetimo, brineta je u opasno seksi izdanju zapalila publiku u Rijeci, a kako i ne bi kada je jedna od naših najuspješnijih pjevačica. 

1/26

„Rijeka je moj najdraži grad nakon Splita“, kazala je pjevačica i zaradila veliki aplauz i lijepe ovacije publike. ''Moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti'', dodala je Seve, kako je od milja u Hrvatskoj, ali i regiji nazivaju. 

Severina je često znala isticati svoju emotivnu povezanost s Rijekom. Rijeka je grad koji je Severinu srdačno prihvatio još od njenih kazališnih početaka u HNK Ivana pl. Zajca. Iz riječke Dvorane Mladosti krenula je i njezina najdraža i najemotivnija turneja ‘Dobrodošao u klub’, a upravo je u Rijeci krstila svog sina Aleksandra o kojem se glasno ovih dana priča, a koji će za nekoliko dana navršiti 12 godina.

VIDEO 'Optužnica je protiv mene podignuta u rekordnom roku, ja nisam imala 'radost' koja će mi pomagati'

Ključne riječi

Komentara 2

DI
dino85
22:00 13.02.2024.

Oni koji su volili i patili, kad se otrijezne, dobiju nadnaravnu snagu koja se u Slavoniji zove, inat a u Dalmaciji dišpet. Oni koji nisu nikada volili i nisu patili ti ni neznaju šta je to, pa zato ni nerazumiju, to vam je ova nova "Z" generacija.

FR
Franjo2023
21:58 13.02.2024.

Posle pedesete ljepota prolazi. Ko ne nadje cilj izvan sebe osudjen je na patnju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije