Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŽU SE KOMENTARI

Severina pokazala kako joj pristaje haljina od gotovo 8 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/13
18.12.2020.
u 17:15

Splitska pjevačica ponosno je najavila humanitarni koncert za Zakladu Ana Rukavina.

Kako bi najavila humanitarnu akciju za Zakladu Ana Rukavina "Želim život", Severina je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u haljini koju su svi zapazili. Šljokice boje fuksije i rukavi s resicama nikome nisu promaknuli, a u komentarima osim što se dive vitkoj liniji pjevačice, fanovi su pohvalili styling.

Naime, radi se o haljini koja je ekskluzivno dostupna u Net-A-Porter trgovini, a nosile su je na crvenom tepihu pjevačica Jorja Smith te glumice poput Lily James i Lene Dunham. Originalna cijena joj je 1290 američkih dolara, što je kod nas 7.928 kuna

Foto: Instagram/Screenshot

Inače, pjevačica je nedavno pozirala u kaputu brenda Max Mara vrijednom 26 tisuća kuna, a da su joj dobri komadi odjeće slabost vidi se i na cipelama koje je često nosila ljetos. Riječ je o potpeticama marke Sophia Webster i to model Chiara čija je cijena približno 4.200 kuna.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar majkuvam
majkuvam
20:51 18.12.2020.

Neko vrijeme ste nas poštedjeli ovih gluposti...

DU
Deleted user
17:34 18.12.2020.

Bravo Večernji. Ovakve vijesti o haljini su bitnije od ostaloga u članku.

Avatar želimir
želimir
21:17 18.12.2020.

Jadnica a nema za kruh to je naša estrada a pogotovo ova narikača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije