Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBLIŽI LJUDI

Severina pokazala da je u obitelj vratila važnu osobu u njenom životu

Severina
Foto: Instagram
1/4
19.09.2020.
u 13:04

- Imam mali krug velikih ljudi, citirala je Severina Massimovu pjesmu, uz neizbježne hashtagove "volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca.

Severina Kojić nakon što je izašla iz samoizolacije zbog preboljenog koronavirusa vratila se druženju s prijateljima. Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s najbližim prijateljima, a prvi slijeva je Tomica Petrović, njen menadžer s kojim je prvo prekinula suradnju, a zatim je obnovila. 

- Imam mali krug velikih ljudi, citirala je Severina Massimovu pjesmu, uz neizbježne hashtagove "volimstosevolimo i #ljubavseljubavljuvraca.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Petrović je brinuo o njezinim nastupima, karijeri, a bio je i čovjek od njezina povjerenja koji je čuvao sve njezine tajne. Za Severinu je bio spreman učiniti baš sve kako bi se pjevačica osjećala ugodno pa ga se često u javnosti moglo vidjeti kako joj pridržava kaput, otvara vrata od automobila, nosi kišobran...

Severina
1/12

Zajedno s njezinom majkom Anom stigao je u rodilište nakon što je pjevačica na svijet donijela sina Aleksandra. Prije 10 godina Severina i Tomica zajedno su osnovali tvrtku Glazbeni program d. o. o. koja je cijelo vrijeme bila aktivna unatoč privremenom zahlađenju njihova odnosa koje se dogodilo u ožujku prošle godine.

Na Petrovićevo mjesto u kolovozu prošle godine zasjeo je menadžer Alen Ključe koji je sa Severinom odradio veliku regionalnu turneju ''The Magic Tour''. Početkom ožujka Ključe je nestao s popisa njezinih suradnika, a Severina je u tim vratila čovjeka koji je u sjeni svih njezinih uspjeha u protekla dva desetljeća.

 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar FrancJunior
FrancJunior
14:40 19.09.2020.

Jooooj...koja dirljiva story.....joooojjjjjjj!

DU
Deleted user
13:16 19.09.2020.

Lučića 🤣

KE
Kendra
14:03 19.09.2020.

Samo neka se riješila Ključea, jadan onaj tko sa njim radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije