Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBUDILA MAŠTU

Poznata domaća influencerica oprostila se od ljeta pokazavši bujnu pozadinu

Sonja Kovač
Foto: Instagram
1/8
19.09.2020.
u 10:57

- Tko već žali za ljetom a kome ga je već preko glave, napisala je influencerica koju na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi

Jedna od najpoznatijih domaćih influencerica Sonja Kovač pozdravila se s ljetom fotografijom koja je probodila maštu njenih obožavatelja. Sonja je posljednjih mjeseci često objavljivala fotografije u kupaćem kostimu, no sada je pozirala u crnom bikiniju, koji je otkrio njenu pozadinu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Tko već žali za ljetom a kome ga je već preko glave, napisala je influencerica koju na Instagramu prati gotovo pola milijuna ljudi. 

Podsjetimo, Kovač je nedavno u RTL Direktu govorila o tome kako biti influencer nije nimalo bezazlen posao. 

 – Ljudi žele znati je li to legitiman posao i jesu li plaćeni porezi. Ljudima je jako teško shvatiti da samo jedna osoba stoji iza svega toga i da jedna osoba radi toliko posla – rekla je Sonja koja je otvorila obrt za promidžbu i oglašavanje koji ima primitke 435.568, 55 kuna. Pohvalno je da je platila porez i prirez po godišnjoj poreznoj prijavi 41.460,39 kn.

Sonja Kovač
1/7

Objasnila je i kako ne može opisati kako izgleda njezin poslovni dan jer svaki dan je drukčiji i zahtijeva dosta angažmana. – Nekada moraš biti turistički vodič sam sebi. Sva putovanja, sve aviokarte i cijela scenografija. Jako mnogo se mora ulagati u opremu kojom snimaš i slikaš. A osim kreative, tu je i poduzetnički dio. Zaista se mora znati sve o poslovanju, kazala je Sonja.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

ZG
zg1985
11:40 19.09.2020.

jel i ova daje za veceru??

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:57 19.09.2020.

"influencerica"? Što je to? Prevedite mi, molim vas. Je li to ono zanimanje za koje naš narod ima prastari, svima poznati, i za ovakve "dame" mnogo prikladniji naziv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije