Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivna objava

Severina ove svoje stihove posvetila Vukovaru i mnoge rasplakala objavom

Foto: Instagram
1/8
18.11.2020.
u 14:30

"Na proste faktore me rastavi ova pjesma, ova izvedba, uh", "Seve kraljica bas me je rasplakala, predivna emotivna izvedba", pisali su joj u komentarima.

Ove se godine po prvi puta obilježava Dan sjećanja na žrtve u Vukovaru kao praznik, a obilježila ga je i pjevačica Severina Kojić. Severina je gradu heroja podijelila svoje stihove pjesme "Grad bez ljudi" iz 2012. godine.

"Vidjela sam grad bez ljudi, pobjednika kako gubi, anđele na stupu srama, djecu koja plaču sama...", napisala je uz emotikon slomljenog srca. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Njezina objava mnoge je rasplakala

"Na proste faktore me rastavi ova pjesma, ova izvedba, uh", "Seve kraljica bas me je rasplakala, predivna emotivna izvedba", pisali su joj u komentarima.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Noldor
Noldor
15:03 18.11.2020.

Na kraju smo pobijedili. Stoji grad. I stajat će vječno.

DU
Deleted user
08:36 19.11.2020.

Bome je i mene rasplakala...gle mi facu u avataru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije