Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priprema se za koncert

Severina otkrila tajnu svog velikog hita: 'Znate li kako se pjesma trebala zvati?'

Foto: Jani Ugrin
1/20
11.08.2022.
u 09:41

Nakon što je Severina otkrila kako se pjesma trebala zvati, odgovorila je i na pitanje kako je došlo do promjene naziva

Pjevačica Severina (50) sa svojim pratiteljima podijelila je mnoštvo snimaka s probe s bendom za današnji koncert u Opatiji. Severina je na Instagramu objavila popis pjesama koje će pjevati, a otkrila je i neke druge detalje. Tako je objavila video u kojim uvježbavaju izvedbu za njezin veliki hit ''Trava zelena''.

– E, znate li koji je bio prijedlog da se ova pjesma zove? – upitala je Severina suradnike tijekom probe.

– Ja sam ruža Jadrana – otkrila im je zatim uz smijeh.

– Zamislite da sad pjevamo – ja sam ružaaa Jadranaaa... – nastavila je, a suradnici su je upitali što se dogodilo da je došlo do promjene imena.

– Pa onda sam ja rekla da neću i odabrala sam "Raste trava zelena", što je bilo nešto najgluplje – rekla je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Inače, Severina će danas nakon 13 godina ponovno nastupiti na rasprodanoj ljetnoj pozornici u Opatiji. Izvest će brojne hitove kojima će svoje obožavatelje vratiti u neka stara vremena, a prvi put će uživo izvesti i svoj duet "Fališ mi"

Dodajmo da je pjevačica prošlog tjedna nastupila u Sloveniji, točnije u Velikoj Polani, a na svojem je koncertu oduševila modnom kombinacijom. Severina je na Instagramu objavila video i nekoliko fotografija na kojima se vidi da je za ovu priliku odabrala prozirnu haljinu s crnim crtama ispod koje je nosila bijeli bodi. Splitska pjevačica za ovu priliku izabrala je valovitu frizuru, a cijeloj kombinaciji dodala je i crne sandale na visoku petu. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Trica
Trica
12:52 11.08.2022.

Kada bi mogao da biram društvo između Mick-a Jager-a i Seve ,ja bih ipak, izabrao Seve. Možda imam loš ukus ali sam bar iskren 😂😂😂

DU
Deleted user
12:23 11.08.2022.

"Pa onda sam ja rekla da neću i odabrala sam "Raste trava zelena", što je bilo nešto najgluplje." U skladu s tvojon glazbon, i s tobon, kao "pjevačicon". Opis vrijedi i za tvoje "fanove".

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:52 11.08.2022.

Pjevačica bez glasa.Za seoske krčme da.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije