Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KEBA 'POLUDIO'

Severina objavila video sa svekrom: 'Zapalit ću te! Ovo je jedinstvena prilika da te se riješim'

Foto: Instagram
1/3
02.11.2019.
u 13:33

- Zapalit ću te! Jedinstvena prilika da te zapalim, da te se riješim - rekao je Keba, a Severina je prihvatila šalu i rekla: "Nemoj, jako sam ti dobra snajka, sve ću raditi..."

Severina Kojić bila je posebna gošća na srpskoj verziji showa "Tvoje lice zvuči poznato", a tamo je, naravno, navijala za svog svekra Dragana Kojića Kebu. Keba se prerušio u Tilla Lindemann, frontmena popularne njemačke grupe Rammstein, a Severina je objavila snimku iz backstagea na kojoj se njih dvoje šale u backstageu. 

- Zapalit ću te! Jedinstvena prilika da te zapalim, da te se riješim - rekao je Keba, a Severina je prihvatila šalu i rekla: "Nemoj, jako sam ti dobra snajka, sve ću raditi..."

- Tko ima ovakvog svekra nek se javi - napisala je Severina u opisu videa koji je u samo dva sata dobio više od 50 tisuća lajkova. 

Ključne riječi

Komentara 38

Avatar Mi sami
Mi sami
13:46 02.11.2019.

Imala je ona puno zanimljivije video uratke.

BA
Barak
15:23 02.11.2019.

Koliko nisko može pasti još .

SO
sohnahoakasaa
13:45 02.11.2019.

Nemre večernjak bez svoje 'svojte' srpske i srbijanske . Bljak ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije