Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prije dvije godine

Severina objavila dosad neviđenu fotku s Maldiva iz perioda sreće s Igorom

Severina
Foto: Instagram
1/8
16.01.2021.
u 20:00

Sa suprugom Igorom i sinom Aleksandrom prije dvije godine pjevačica je uživala na Maldivima, a od tada puno toga se u njenom životu promijenilo.

Prije dvije godine u ovo vrijeme Severina je uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Maldivima, a danas se jednom objavom na Instagramu prisjetila tog perioda. Objavila je fotografiju na kojoj šeta plažom u ljetnoj prozračnoj haljini s potpisom Matije Vuice i tu fotografiju dosad nije dijelila s obožavateljima. 

- Severova kći - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je snimljena 2019. kada je na Maldivima uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Puno toga se od tada promijenilo u njezinom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem. U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od ožujka prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni.

Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koje je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim  odnosima s njegovom obitelji i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu. 

Foto: Instagram screenshot

 

Ključne riječi

Komentara 4

BO
Bojnaneprobojna
22:22 16.01.2021.

Da ponovimo malo gradivo.

HE
Herceg56
09:51 17.01.2021.

"Ta tvoja barka mala,što pušta na sve strane,ja sam je brodom zvala,ja sam je brodom zvala,bila je samo šala"

MO
modovisisajteMaraschino
09:08 17.01.2021.

Što ne objavi video?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije