Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lajkalo već 15.000 ljudi

Severina ne staje s fotkama s Maldiva, pratitelje oduševila slikom na kojoj je u toplesu u prozirnoj kadi

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
07.06.2021.
u 15:06

Inače, pjevačica je več za vikend objavila fotke s Maldiva, ali još uvijek  nije otkrila s kime je otišla na odmor i kada su fotografije snimljene.

Pjevačica Severina Kojić ponovno je oduševila pratitelje fotkama s Maldiva. Pozirala je u dvodjelnom  kupaćem kostimu u prozirnoj kadi, a za jednu fotografiju čak je i skinula grudnjak. Fotke je lajkalo gotovo 15.000 ljudi, a mnogi su joj slali pozitivne komentare 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Inače, pjevačica je več za vikend objavila fotke s Maldiva, ali još uvijek  nije otkrila s kime je otišla na odmor i kada su fotografije snimljene. Naime, iza pjevačice je, kao i iza brojnih njezinih kolega, izazovna godina u kojoj im je, zbog pandemije, bilo nemoguće održavati koncerte, ali i putovati na odmore na egzotična mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Podsjetimo, Severina je i prije dvije godine uživala na godišnjem odmoru na sunčanim Mal-divima. Tada je uživala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom. Puno toga se od tada promijenilo u njezinom životu, pogotovo u zadnjih godinu dana otkako je sud donio privremenu mjeru da njezin sin živi s ocem Milanom Popovićem.

U zadnjih nekoliko mjeseci navodno je i Severinin brak s Igorom upao u krizu jer par od ožujka prošle godine nije snimljen zajedno, a prije su bili nerazdvojni. Taj period od prije dvije godine bilo je razdoblje idile za pjevačicu koja je bila u odličnim odnosima i s Igorovom obitelji pa im se na tom odmoru na Maldivima pridružila i Igorova sestrična. Međutim, nakon karantene koje je u ožujku provela u domu Igorovih roditelja u Beogradu pjevačica više nije u tako složnim odnosima s njegovom obitelji i njegovi roditelji je više ni ne prate na Instagramu.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

 

Ključne riječi

Komentara 3

KE
Kemo
16:53 07.06.2021.

Rotkvica baš si konzervativac. To je bio njen umjetnički izražaj. Ajde priznaj koliko si ga puta pogledao i mlatnuo ili su ti se ruke osušile od mlaćenja.

RO
Rotkvica007
16:14 07.06.2021.

A jesi uspjela u životu, baš si idol, u testamenu dragi sine ti ostavljam lijepi porno uradak u kojem je mama još mlada i lijepa bila, izvini na kvaliteti ali onda nije bilo 4K, i pregršt gibayta fotki na kojimaa sam sama, polu gola, bez obitelji bez muža, sina, roditelja, braće i sestara, dragih prijatelja, stalno s sunčanim designer naoćalama, sama u svojem svijetu...

IB
Ivek.boki
17:51 07.06.2021.

Koza nepodojena nedugo tražila pomoć od države

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije