Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno sličnosti

Severina je u novom spotu opet kopirala Rihannu

Severina
Foto: Promo
1/11
06.06.2017.
u 16:23

U spotu "Mrtav bez mene" mnogi su primijetili kako postoji niz sličnih elemenata kao i u Rihanninom spotu za pjesmu "What Now".

Severina je jučer objavila spot za novu pjesmu "Mrtav bez mene" koji je režirao Darko Drinovac.

U samo jednom danu spot je na YouTubeu pregledan preko 900 tisuća puta, a njeni obožavatelji imaju samo riječi hvale za njen novi hit. Ipak, nekima nije promaklo kako spot neodoljivo podsjeća na Rihannina spot za pjesmu "What Now".

Ovo nije prvi put da se Severinine spotove uspoređuje s Rihanninima, jer su sličnosti primijećene i kod spota "Sekunde" u kojem dosta dijelova podsjeća na spot Rihannin spot "We Found Love". Koliko sličnosti ima u Severininom novom spotu i onom svjetske glazbene zvijezde prosudite sami. 

 

 

 

 

Komentara 5

Avatar fenixem
fenixem
16:39 06.06.2017.

A sta ocekujete od ove balkomuzare!!!

DO
dopizdilomi
17:40 06.06.2017.

A što drugo ona može osim kopirati i skidati se jer joj pjevanje baš i ne ide.

MA
mario80
18:51 06.06.2017.

Nebi je ni dabe ...!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije