Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divna gesta

Severina je u Primoštenu dobila poseban poklon: Hvala im što postoje i hvala im za divnu molitvu

Foto: instagram
1/6
15.08.2021.
u 15:20

Pjevačica je dobila krunicu i otkrila je i tko je napravio tu krunicu za nju.

Severina je objavila video s nastupa u Primoštenu u klubu Aurora i u videu s publikom pjeva svoju poznatu pjesmu "Dalmatinka", a u opisu ispod videa napisala je kako je nakon koncerta dobila jedan za nju poseban poklon.

- Sinoć sam dobila poseban poklon od drage @iva_perincic_aisa_event_studio... Krunicu, koju su mi, moleći, isplele Benediktinke iz Samostana sv. Marije u Zadru. Plele su je moleći za mog sina i mene. Hvala im što postoje i hvala im za divnu molitvu. Hvala Ivinoj mami Ljiljani... Divno je kad netko misli i moli za nas. Prva mi je Gospe moja… - napisala je pjevačica. Severinina borba za skrbništvo nad sinom traje od studenog 2019. godine kada je Općinski sud u Zagrebu donio privremenu mjeru o tome kako će njezin sin živjeti s ocem Milanom Popovićem, a Severina ga može viđati i s njim provoditi vrijeme u za to određenim terminima. Nedavno je o svojoj borbi za sina napisala ovo:

- 20 mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po' godina... Bez pitanja, grubo, isti dan... I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama... U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima... Hvala svima na podršci.

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Ključne riječi

Komentara 47

Avatar Tata1208
Tata1208
15:54 15.08.2021.

Katolički blagdan i naravno - ova vjernica. Jel se križala sa tri prsta...?

DU
Deleted user
16:21 15.08.2021.

Zašto stalno reklamirate ovu posvodušu i unitevruk

DU
Deleted user
16:09 15.08.2021.

jugoposvudusa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije