Naslovnica Showbiz Zvijezde

Severina je sina Aleksandra ipak rodila carskim rezom

Pjevačica je rodila nekoliko minuta poslije 23 sata, a mali je Aleksandar u trenutku rođenja bio težak 3200 grama i dugačak 52 centimetra.
20. veljače 2012. u 23:36 238 komentara 3618 prikaza
\'severina_story-194\'
Foto: Mare Milin
Pogledajte galeriju 1/5

– Severina je večeras rodila dječaka Aleksandra – objavio je sinoć nešto prije ponoći Tomislav Petrović, menadžer splitske pjevačice. Iako se S. Vučković za boravka u rodilištu, od početka siječnja, nadala da će u njenu i obitelj Milana Popovića ući maleni Vodenjak, sinoć nekoliko minuta nakon 23 sata na svijet je rodila horoskopsku Ribu. Dječak je na svijet, suprotno željama pjevačice, došao carskim rezom, a u trenutku rođenja Aleksandar Popović težio je 3200 grama i bio dugačak 52 centimetra. Prema prvim informacijama, porođaj je obavio prof. dr. sc. Tomislav Strinić uz pomoć asistenata.

Sprijateljila se s osobljem

Splitska pjevačica željela je da se njezin sin rodi 7. veljače, na dan kad je rođen i njezin pokojni otac Sever, no mališanu se nije žurilo.

Pjevačica je od 2. siječnja, kad je primljena u splitsko rodilište, slušala sve liječničke upute. Nadala se da će za dan-dva doma, no liječnici su odlučili drugačije.

– Daljnji boravak potreban je isključivo zbog nadzora i preventivnih razloga, da se ne bi ponovno pojavile komplikacije – rekao je tada dr. Tomislav Strinić, predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode KBC-a Split.

Četrdeset i devet dana Seve je provela na petom katu novog splitskog rodilišta. Na odjelu patologije čuvala je trudnoću. Sprijateljila se s osobljem, bila vrlo uzorna pacijentica. Rado im je dijelila autograme i CD-e. U posjet su joj redovito dolazili zaručnik Milan Popović, majka Ana Vučković i nećakinja, a nekoliko puta društvo su joj radili i Danijela Martinović s Petrom Grašom.

Disneyevi crtići

Iako je liječnik, zbog blažih komplikacija koje je imala u trudnoći i zbog kojih je i završila u bolnici predlagao rađanje carskim rezom, Severina je inzistirala na prirodnom porođaju. Čak je tražila i da joj pokažu kadu za porođaj.

Milan joj je tijekom boravka u bolnici donosio razne potrepštine poput omiljenih joj kozmetičkih proizvoda, a mama uglavnom hranu koju bi sama skuhala jer Seve voli pojesti “domaće”.

Dane je kratila gledajući televiziju ili čitanjem. Najdraža joj je knjiga u to vrijeme bila “Sve o trudnoći i prvoj godini života djeteta”, a Milan joj je donosio Severini omiljene Disneyjeve crtiće.

Zadnji koncert, u Vinkovcima, odradila je u rujnu. Plesala je u štiklama i nosila izazovnu haljinu.

Štikle zamijenila ravnim cipelama

Javnost je, od kada se doznalo da čeka bebu, blagonaklono gledala na njezinu sreću. Seve se dotjerivala kao nikada prije. Ili je možda tek zračila, onako kako to samo trudnice znaju. Svoje obožavane štikle lako je zamijenila niskim, ravnim cipelama.

– Mislila sam da se neću moći naviknuti jer sam oduvijek u štiklama i u njima se osjećam kao u kućnim papučama, ali pronašla sam neke cipele s petom od četiri centimetra, u kojima se i sad dobro osjećam – rekla je u listopadu.

I svoje senzualne, izazovne haljine zamijenila je malo širom odjećom.

– Imala sam sreće što sam se udebljala samo osam kilograma. Odjeća mi je svakako postala šira, ali čini mi se da sam prije pametno investirala, pa sad iz ormara vadim stvari koje su mi prije bile široke, a sad su mi baš taman – rekla je tada.

Trudnička odjeća navodno ju je stajala oko 50 tisuća kuna. Osim omiljenih stranih modnih kuća Givenchy, Alexander Wang i Estare Culto, splitska pjevačica često je nosila kombinacije domaćih dizajnera. Najdraže su joj bile dugačke ženstvene haljine Aleksandre Dojčinović koje je upotpunila detaljima. A sada će Severina imati puno slađih briga od odjeće. Još koji dan i njezinim će se domom oriti prvi plač njezina sina s voljenim čovjekom.

Na svom rođendanu nije skidao pogled s n

Na svom rođendanu nije skidao pogled s nje

Milan i Severina upoznali su se prosincu 2010., na proslavi njegova 45. rođendana u restoranu na Adi Ciganliji. Srpski kralj bakra želio je da mu pjevaju Haris Džinović i Severina, s koje nije skidao oči. I ona se zaljubila na prvi pogled. Par je odmah postao nerazdvojan. Mjesec dana veze slavili su na Maldivima, a potom ju je Milan odveo u Egipat. Vjenčanje joj nije bitno. Seve kaže da se žene udaju samo da bi odjenule vjenčanicu te da se ona i Milan osjećaju kao da su već u braku.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • matokan:

  Jeli to Alesandar prvi?

 • pero-lero:

  \"NAŠA NAJVEĆA ZVIJEZDA ....\" Nit\' je moja - nit\' je zvijezda, a ponajmanje najveća. Paaaaaa, zavisi, možda u nečemu i jest. Kuhanju npr.

 • Avatar ljutkoris
  ljutkoris:

  Sada ču moći mirno da spavam,bez normabela.