Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tresi, tresi

Severina ima novi video! Pjevačica zatresla grudima i obožavatelje bacila u trans

Foto: Instagram
1/4
20.10.2018.
u 14:45

Iako je ovog puta bila poprilično odjevena pjevačica je dokazala da i u dugačkom kaputu može biti nevjerojatno seksi.

Severina Kojić ponovno mami uzdahe obožavatelja. Zgodna pjevačica sa svojim je pratiteljima podijelila dio atmosfere sa snimanja jedne kampanje. Uzbuđena Severina nije mogla sakriti svoju sreću pa je na setu veselo zaplesala.

Zatresla je Seve grudima i bacila u trans svoje obožavatelje. Iako je ovog puta bila poprilično odjevena pjevačica je dokazala da i u dugačkom kaputu može biti nevjerojatno seksi. 'Koliko energije i pozitive u tebi. Severina, volimo te', poručili su joj pratitelji. 

Novim videom Seve je pokazala da su loši dani iza nje. Skandal s golim fotografijama pjevačica je očito duboko potisnula u sebi i nastavila živjeti punim plućima. Tako i treba! 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Komentara 14

JA
JanezIQ45
17:50 20.10.2018.

Autoru clanka savjetujem da pripazi kad sibicama cisti usi da ne zapali slamu!

DU
Deleted user
16:48 20.10.2018.

Kad sam pročitao naslov "Severina ima novi video" odmah sam pomislio na nekakav grupnjak u nekom beogradskom kupleraju.....

KO
koraknaprijed
15:11 20.10.2018.

Koliko moras biti ocajan da te jedna babetina od 50 godiba baci u trans kad zatrese plasticnim vrecama ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije