Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Severina

Dok šuškaju da čeka bebu i udaje se, ona glumi manekenku

severina
Foto: Jelena Balić
1/3
18.07.2015.
u 10:38

Retromoda - pjevačica zvijezda kampanje brenda Lei Lou

Pusti selo neka priča, odmahnula je rukom Severina i uskočila u ulogu manekenke za novu kampanju cruise kolekcije brenda Lei Lou Aleksandre Dojčinović. U pripijenim ljetnim haljinama žarkih boja splitska je pjevačica jasno pokazala da je još uvijek tanka poput prutića, možda se i nadajući kako će time zaustaviti sve glasnija šuškanja o trudnoći.

U kuloarima se, naime, brzinom munje proširila vijest da Severina s dečkom Igorom Kojićem očekuje dijete i da će par uskoro pred matičara. Lijepa pjevačica na napise se ne obazire, tračeve ne komentira i uživa u ljetu sa sinčićem Aleksandrom i Igorom u kojeg je, otkrivaju nam njezini prijatelji, zaljubljena preko ušiju. 

>> Severina blista u nesvakidašnjim ljetnim kreacijama

Komentara 8

MA
matan91
10:55 18.07.2015.

obična "laka" roba iz visokog drušva

MR
MRUDante
10:49 18.07.2015.

Fuj.

SA
santol2
11:15 18.07.2015.

Pa jel ovaj mali ganci svršavo u nju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije