Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
meč između srbije i hrvatske

Severina će pjevati na otvorenju Davis Cupa u Kraljevu?

Severina Saša Matić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
15.01.2015.
u 13:16

Međunarodni teniski savez potvrdio je da dvorana u Kraljevu odgovara svim uvjetima i sve je spremno za meč prvog kola u ožujku

Hrvatska gostuje u Kraljevu u susretu prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa između Srbije i Hrvatske.

Međunarodni teniski savez potvrdio je da dvorana u Kraljevu odgovara svim uvjetima i sve je spremno za meč prvog kola u ožujku. Kraljevo online piše kako će dvorana izgrađena 2013. biti svečano otvorena upravo susretom reprezentacija Hrvatske i Srbije u ožujku.

Isti taj portal dodaje kako je iz povjerljivih izvora saznao da će ime dvorane biti "Novak Đoković", a na dan meča na gradskom trgu trebala bi pjevati Severina.

>>Severina: 'Aleksandar je presretan jer ga je učiteljica pohvalila da dobro skija'

>>Profinjena Severina promovirala luksuzni brand čije je zaštitno lice

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar pavle27
pavle27
14:45 15.01.2015.

a je gadna na ovoj slici

MI
MitsubishiTurbo
13:52 15.01.2015.

majko bozja prestanite nas vise terorizirati...sa ovom....to nema vise nikakvog smisla,,novinari koji forisraju nju ,,,,pisu i kad ide na wc i kako to radi,,,nevijerojatno,,,neka ona pijeva gdje god hoce i nemora se ni vratiti iz srbije sa kojom je povezana vise nego sa hrvatskom.....

Avatar kesizubac
kesizubac
13:34 15.01.2015.

što će pjevati? Srpsku himnu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije