Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke brige

Seve: Stalno se pitam jesam li dobra mati, sve mi je to novo

sevrina (1)
Foto: VL
1/6
08.06.2012.
u 15:35

Koliko god čitaš i informiraš se, ne znaš sve. Pitam se jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi, izjavila je pjevačica

Kad sam pitala prijateljice o njihovim prvim danima s djetetom, shvatila sam da su to brzo zaboravile. Teško je, ali sve zaboraviš kad dobiješ osmijeh koji je namijenjen tebi, rekla je pjevačica. Severina je gostovala na Narodnom radiju gdje je progovorila o prvim danima majčinstva. 

– Koliko god čitaš i informiraš se, ne znaš sve. Stalno se pitam jesam li dobra mati. To je jedan novi osjećaj. Uvijek se pitam jesam li samo automat za dojenje i mijenjanje pelena, ali sada nam se već ljubav množi – izjavila je pjevačica o odnosu sa svojim sinom Aleksandrom kojeg je rodila u veljači. 

Doris Dragović pjevačici je udijelila nekoliko savjeta o majčinstvu. 

– Obožavam je – rekla je Seve o pjevačici. Tijekom intervjua otkrila je zašto pred fotografima nije željela izaći iz rodilišta. 

– Nije mi se dalo izlaziti pred svima, praviti si frizuru. Nisam sebi bila važna, nego mi je bilo važno nešto drugo – izjavila je Seve te pjesmu ''Malo mi za sriću triba'' nazvala himnom svoje i Milanove ljubavi. 

Kao što je i najavila, Severina će za nekoliko tjedana na Zrću snimati spot za pjesmu ''Italiana'', a ovom prilikom svim zainteresiranima poručila je da vježbaju koreografiju. 

– Koreografiju za pjesmu objavit ćemo u utorak, a onda ćemo za tri tjedna zvati sve na Zrće gdje će se snimati spot. Treba nam masovna scena od jedno 300 ljudi – rekla je Severina.

Otkako je objavljena u subotu u finalu ''Survivora'', ''Italiana'' je na YouTubeu poslušana više od dva milijuna puta. 

– Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i pjesmu ''Brad Pitt'', poslali su mi je još u jedanaestom mjesecu. Ja sam tada već bila na zasluženom rodiljskom. Toliko mi se svidjela ta pjesma da sam im odmah rekla: "Ovo će vam, momci, biti veći hit od Brad Pitta" – rekla je Seve i dodala kako je ipak ona ''predvidjela i snijeg u maju''. 

Komentara 3

Avatar nervozni_patuljak
nervozni_patuljak
17:05 08.06.2012.

Slatka Seve

MO
ModoBoss
21:13 08.06.2012.

jel sad ok?

DA
danebi
11:38 10.06.2012.

Mama kao i sve ostale - slatka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije