Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolna ispovijest

Sestru Penelope Cruz pregazio automobil: 'To mi je velika trauma i najgori osjećaj..'

Foto: Press Association/PIXSELL
1/24
20.01.2024.
u 22:00

Slavna glumica u najnovijem intervjuu progovorila je o najvećoj traumi koju je doživjela - kada je njezinu sestru Monicu pregazio automobil, a ona se na kraju, na svu sreću uspješno oporavila.

Španjolska glumica Penelope Cruz u novom intervjuu za časopis Elle, u kojem kasi i naslovnu stranu progovorila je o svom strahu od vožnje zbog kojeg nije htjela voziti automobil na setu filma Ferrari u kojem igra suprugu Enza Ferrarija - Lauru.

- Bojim se vožnje. Moju sestru auto je pregazio ispred mene kad sam imala osam ili devet godina. Sve sam vidjela. Sjećam se da je nosila crveni kaput. U mojoj glavi, vrijeme je u tom trenutku stalo, sve se zamrznulo. To mi je bila i ostala velika trauma, najgori osjećaj ikad, gledati kako ti sestra gubi svijest i ne moći ništa napraviti. Da danas, kao odrasla žena, svjedočim takvom incidentu, vjerojatno bih bila potpuno histerična - kazala je glumica, čija se sestra Monica naposljetku i oporavila od nesreće. 

Lijepa Penelope je progovorila i o glumačkom zanatu, a otkrila je kako je često preosjetljiva kada su drugi osjećaji u pitanju. - Kad tumačim neki lik, često se osjećam kao da plešem između fikcije i stvarnosti, korak naprijed, korak nazad. Preosjetljiva sam u svakom pogledu, na vizualne podražaje, zvukove, tuđe emocije. Sve me nevjerojatno pogađa i to je nešto čime se najviše bavim na terapiji - kako uspostaviti ravnotežu tako da mogu nastaviti osjećati sve te stvari, a da te osjećaje ne učinim svojima - priznala je slavna glumica koja inače ne govori često o svom obiteljskom i privatnom životu. 

 

Foto: Loewe

 

VEZANI ČLANCI: 


Ovaj je put ipak otkrila neke detalje o suprugu Javieru Bardemu, 12-godišnjem sinu Leu i dvije godine mlađoj kćeri Luni. - Moja djeca nemaju profile na društvenim mrežama, nemaju čak ni svoje telefone.

Jer tako je lako biti izmanipuliran, pogotovo ako vam je mozak još u fazi razvoja. Sva ta moderna tehnologija, to je okrutan eksperiment na djeci, na tinejdžerima, a tko za to plaća cijenu? Ne mi, ne naša generacija, koja je, možda s 25 godina, naučila kako radi BlackBerry - iskreno je rekla glumica. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije