Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grčka sapunica

Serija "Otok": Ljubavna priča jača od vremena i razorne bolesti

otok
05.01.2012.
u 09:00

Serija je nastala na temelju istoimenog bestselera britanske književnice i novinarke Victorije Hislop koji je preveden na dvadeset i tri svjetska jezika

S Novom godinom na RTL Televiziji krenula je i odlična grčka serija “Otok”. Serija je nastala na temelju istoimenog bestselera britanske književnice i novinarke Victorije Hislop koji je preveden na dvadeset i tri svjetska jezika. Holivudska mašinerija nudila joj je velike svote novca za adaptaciju knjige u film, no Hislop ih je sve odbila i radi autentičnosti priče prihvatila snimanje serije u Grčkoj. U 26 epizoda producenti su ulupali četiri milijuna eura, snimana je u idiličnim eksterijerima u Engleskoj i Grčkoj, a u njoj se pojavljuje oko 500 glumaca u više od 120 uloga.

U glumačkoj postavi najpopularnija je lijepa grčka glumica Evgenia Dimitripoulou. Glumi mladu Alexis koja iz Londona odlazi na Kretu da bi otkrila više o tajnoj prošlosti svojih predaka. Paralelna radnja seže od sadašnjosti do Drugog svjetskog rata i ljubavne priče Alexisinih predaka u tri obiteljske generacije koje je razdvojila lepra te dio obitelji protjerala na otok gubavaca Spinalongu. Serija se emitira od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat, a petkom u 20 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije