Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC U PROBLEMIMA

Sergej Trifunović skrivio nesreću pa pobjegao: 'Žurio sam nahraniti mačke'

14.01.2020.
u 10:59

- Nisam pobjegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata I nahranim mačke. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao van, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli - rekao je glumac

Poznati srpski glumac Sergej Trifunović sinoć je u Beogradu izazvao prometnu nesreću, nakon toga je, kako pišu mediji u sujednoj državi, "pobjegao s mjesta nesreće". 

Kako pišu Novosti, Trifunović se navodno u ponedjeljak navečer u Bulevaru Mihajla Pupina u  zabio u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a zatim napustio mjesto nesreće. Navodno  je kod jedne benzinske postaje oko 20:55 sati automobilom prešao u zaustavnu traku i udario u stražnji lijevi dio vozila. 

- Vozač autobusa je došao do zadnjeg dijela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je on rekao da za tim nema potrebe, sjeo u automobil i otišao s lica mjesta u smjeru Brankovog mosta - kazao je svjedok za Novosti. 

- Nisam pobjegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata I nahranim mačke. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao van, već su 'digli' auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutro ću otići u MUP Savski venac, da ne bi bilo da sam pobjegao - kazao je glumac za B92

Ubrzo nakon toga Trifunović se oglasio na Twitteru, te kazao kako ne zna gdje se treba javiti. 

-  Nisam parkirao u garaži, nego ispred, da budem brži. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i pokupila auto. Jezivo je tabloidna priča da sam pobjegao s mjesta nesreće - napisao je Trifunović. 

 

Kasnije je javio i da je bio na policiji i napuhao 0,0. 

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trudimSe
11:49 14.01.2020.

molim nadležne organe da me zovu na 060........ ???? kakav egomanijak

MI
Milas
11:43 14.01.2020.

To je onaj omiljeni gost Ace Stankovica.

JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
11:46 14.01.2020.

Srgej se u posljednje vrijeme čudno ponaša kao da se druži s Milanovićem, Jakovčićem i Miletićem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije