Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško se nosio s time

Sergej Ćetković progovorio je o bolnom gubitku roditelja koji su preminuli u razmaku od četiri dana

Split: Treća večer Melodije Jadrana: Večer novih pjesama
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/9
16.08.2023.
u 09:40

Pjevač se s bolnim gubitkom suočio prije dvije godine i kaže kako ga je vjera spasila tada

Pjevač Sergej Ćetković (47) prije dvije godine u razmaku od samo četiri dana ostao je bez oba roditelja. Njegova majka i otac preminuli su nakon što su se zarazili koronavirusom, a s tim velikim i iznenadnim gubitkom crnogorski glazbenik još uvijek se uči nositi.

- Dugo sam bio zbunjen, ono poražen jer nisam mogao ništa napraviti i onda jednostavno shvatiš da neke stvari jednostavno ne možeš promijeniti. I ono što me generalno spasilo i što me drži mirnim u nekom smislu je vjera i nada da su sada negdje na nekom drugom i boljem mjestu. Svi smo mi generalno tu u nekom prolazu i jednog dana ćemo se svi sresti tamo gore gdje je puno ljepše i ugodnije - rekao je za IN Magazina Sergej nakon nedavnog koncerta koji je održao u Primoštenu.  Vjera mu pruža veliku utjehu, kaže pjevač i objašnjava:

- Ovaj život živim tako da gledam da budem što više čovjek, da se držim nekih pravila koji su svojstveni ljudima i da zaslužim svoje mjesto tamo negdje gore. Kod Gospoda Boga gdje su svi moji rođaci, gdje su moji roditelji. Tako da pored vjere moram se zahvaliti svim svojim prijateljima, svojim fanovima koji su uvijek bili tu sa lijepim riječima, riječima utjehe jer to zaista u takvim trenucima puno znači. 

Sa suprugom Kristinom u sretnom je braku 24 godine, a Sergejeva supruga ima svoj gastro kanal i odlična je kuharica što dodatno otežava pjevaču održavanje fit linije, ali trudi se.

- Evo kao što vidite trbuh uvlačim non stop. Teretana ne pomaže jer ona non stop kuha, jako dobro kuha i zbog toga stalno moramo probati sve te delicije kako kažu. Trudim se voditi računa o liniji, borim se - iskreno će Sergej dodajući kako voli sve što njegova supruga pripremi, a favoriti su mu tijesta i slatkiši. Sergej i Kristina 2010. godine su usvojili kćer Lolu, a 2012. godine Milu, a s obitelji svake godine dio ljetnog odmora provodi u rodnoj Crnoj Gori. 

- U Crnoj Gori smo svake godine, obilazimo rodbinu, kumove, prijatelje, a djeca uživaju. Tako da gledamo taj period dok su još sa nama da što više vremena provedemo zajedno jer kad krene neki kasni pubertet i tako dalje. Vidim po svojim prijateljima koji se žale neće sa nama na more. Tako da smo sad sretni i zadovoljni što su tu, a kasnije će nas brinuti neke druge brige – gdje su, kad će se vratiti i s kim su - rekao je pjevač.

VIDEO Nakon što je potvrdila da se razvodi, Ella Dvornik rastužila je pratitelje novom objavom na Instagramu

Komentara 1

PB
pb1520
10:06 16.08.2023.

Izgubio sam u ratu blisku rodbinu, smaknuti na zvejrski način. Teško mi je i danas. Pita li me itko? Pita li itko moje suborce kako im je, dobivaju li zasluženo mjesto u novinama? Izvini, Sergej, ali nemoj da se žališ ovde

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije