Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRUDNA PRIJATELJICA

Serena Williams nenamjerno otkrila spol Meghanina djeteta?

Serena Williams
Foto: REUTERS
1/5
08.04.2019.
u 13:40

Moja trudna prijateljica rekla je ''moje će dijete raditi ovo'', a ja sam je samo pogledala i rekla ''ne, ona to neće raditi", ispripovijedala je Serena, potaknuvši glasine o tome da Meghan i Harry čekaju djevojčicu.

Nije tajna da su Serena Williams i Meghan Markle dobre prijateljice još iz vremena kada je vojvotkinja živjela u Americi i bavila se glumom, zbog čega je novinari često ispituju o slavnoj prijateljici, osobito otkad se zna da je trudna.

U  posljednjem intervjuu za E! News Serena je govorila o svojoj "trudnoj prijateljici", no nije otkrila da pritom misli na Meghan.  

Za vrijeme intervjua neprestano je o bebi svoje prijateljice govorila u ženskom rodu.

– Moja trudna prijateljica je rekla ''moje će dijete raditi ovo'', a ja sam je samo pogledala i rekla ''ne, ona to neće raditi'' – ispripovijedala je Serena, potaknuvši glasine o tome da Meghan i Harry čekaju djevojčicu.

Ipak, u jednom je trenutku spomenula Meghan, nazvavši je svojom prijateljicom te kazala: "Ona će sigurno biti sjajna majka."

Premda Meghan i Harry pomno skrivaju informaciju o djetetovu spolu, navodno je Meghan za boravka u New Yorku prijateljicama kazala da nosi dječaka.

Bilo kako bilo, datum porođaja se bliži pa će znatiželjnici morati pričekati još dva do tri tjedna. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
14:15 08.04.2019.

Znaci Diverse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije