Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ED O'NEILL

Zvijezda 'Bračnih voda' otkrila malo poznati detalj o odrastanju Meghan Markle

Meghan Markle
Foto: Profimedia
1/7
02.04.2019.
u 21:30

O'Neill se prisjteio kako je Meghan imala oko devet godina, a na snimanje je dolazila u uniformi katoličke škole koju je pohađala. Sama Meghan je o tome pričala lani u intervjuu za Esquire.

Američki glumac Ed O'Neill, zvijezda serija "Bračne vode" i "Moderna obitelj", otkrio je u talk showu Ellen Degeneres dosad malo poznati detalj iz života vojvotkinje od Yorka Meghan Markle.

Naime, njen otac Thomas tijekom osamdesetih radio je kao snimatelj na setu "Bračnih voda". U prvoj sezoni bio je šef rasvjete, a od druge do desete sezone direktor fotografije. O'Neill se prisjteio kako je Meghan imala oko devet godina, a na snimanje je dolazila u uniformi katoličke škole koju je pohađala. Sama Meghan je o tome pričala lani u intervjuu za Esquire. 

- Deset godina sam nakon škole bih svaki dan odlazila na set "Bračnih voda" što je malo perverzno i smiješno mjesto za odrastanje za djevojčicu u uniformi katoličke škole - kazala je Meghan i dodala da nije smjela gledati seriju na televiziji, ali je zato mogla vidjeti odjavnu špicu, kako bi poljubila tatino ime na ekranu. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
06:55 30.04.2019.

Malo poznat detalj o kojemu je već Megan pričala.... Lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije