Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula pratitelje

Seleni Gomez tresle se ruke dok je snimala video za TikTok: To mi se događa zbog lijekova

Foto: Instagram
1/9
30.01.2023.
u 09:29

Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak.

Pjevačica i glumica Selena Gomez (30) jednom od svojih posljednjih objava na TikToku zabrinula je mnogobrojne obožavatelje. Selena je s pratiteljima, kojih ima više od 420 tisuća na toj platformi, podijelila osnovne korake svoje beauty rutine i čišćenja lica, a mnogi su primijetili da joj se ruke tresu dok je pokušavala izliti micelarnu vodu na make-up spužvicu. Što je uzrok tome odmah je otkrila i sama Selena.  -Tresem se od lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalka u ovom - odgovorila je pjevačica jednom TikTokeru u komentaru na video.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

 

Selena se već nekoliko godina bori s lupusom, kroničnom autoimunom bolešću koja može pogoditi razne dijelove tijela, uključujući kožu, zglobove, srce, pluća, krv, bubrege i mozak, a o bolesti je progovorila tek nekoliko godina kasnije. Koliko joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno govori i to što je 2017. godine podvrgnuta transplantaciji bubrega koji joj je donirala njezina bliska prijateljica Francia Raisa, a prije operacije pjevačica je otkrila da se bori s napadajima panike i depresijom zbog kojih je otkazala dio svjetske turneje "Revival".

Seleni je lupus dijagnosticiran 2014. godine, a nakon toga se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. -Moj lupus, transplantacija bubrega, kemoterapija, mentalna bolest, vrlo javni poraz u ljubavi - iskreno, sve su to stvari koje su me trebale srušiti-sumirala je događaje u svom životu te dodala da joj je najviše pomogla misao kako će ona u budućnosti pomoći drugima.

Gomez je dodala da joj je još dijagnosticiran i bipolarni poremećaj te da joj je laknulo kada su joj to rekli. -Osjetila sam kao da je ogroman teret podignut s mene. Pomislila sam kako ta dijagnoza objašnjava tako puno- opisala je. 

Društvene mreže ova zvijezda često koristi i kako bi prkosila nametnutim idealima s kojima se svi svakodnevno susrećemo. Selena sve češće javno govori o svom tijelu i kako nema problema s oblinama te kako je industrija ljepote nametnula nerealne standarde kojima teže mlade djevojke. Prošlo ljeto tijekom odmora u Italiji na brodu je snimila video kojim je dala do znanja da ju briga za nametnute standarde ljepote. U videu pjevačica je na sebi imala jednodijelni kupaći kostim s printom dok se u pozadini mogao čuti glas koji govori ''uvuci taj trbuh'', a netom nakon toga oglašava se ona i govori: ''Neću ga uvući. Normalan trbuh vraća se u modu. OK?''. U komentarima su se ubrzo javile brojne obožavateljice te poručile Seleni kako im je vratila samopouzdanje te kako se zbog nje odlično osjećaju u vlastitoj koži. 

Foto: Profimedia

VIDEO Domaći glumci koji su zbog loših životnih odluka završili na prosjačkom štapu i u pučkoj kuhinji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije