Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivan posjet

Selena Gomez razveselila neizlječivo bolesnu tinejdžericu

selena
Pixsell
10.02.2012.
u 15:25

– Ona je moj heroj zato što je podjednako glumica i pjevačica i pojavljuje se u TV-emisijama i filmovima – rekla je Hana. Ni Selena nije na nju zaboravila. Ovaj tjedan na Twitteru je postavila fotografije na kojima su Hana i ona

Tinejdžerica Hana Hwang (13), koja boluje od rijetkog neizlječivog genetskog poremećaja, ostala je zapanjena nakon što je u svojoj bolničkoj sobi ugledala svoju omiljenu zvijezdu, pjevačicu Selenu Gomez (19).

Selena ju je posjetila u dječjoj bolnici u Los Angelesu nakon što ju je kontaktirao voditelj Ryan Seacrest i rekao joj za njezinu obožavateljicu.

Šokirana Hana svojoj učiteljici Sari Kim rekla je da ne može govoriti jer se boji da će plakati i izgledati kao beba. No djevojci Justina Biebera (17) na posjetu je zatim odlučila zahvaliti videoporukom i narukvicom koju je napravila za nju. Video koji je snimila u svom bolničkom krevetu objavljen je na YouTubeu, a uskoro je pregledan više od 1,5 milijuna puta.

Djevojčica u njemu pokazuje narukvicu od perlica koju je napravila za pjevačicu te kaže kako u svoj dnevnik bilježi tekstove Seleninih pjesama.

– Ona je moj heroj zato što je podjednako glumica i pjevačica i pojavljuje se u TV-emisijama i filmovima – rekla je Hana.

Ni Selena nije na nju zaboravila. Ovaj tjedan na Twitteru je postavila fotografije na kojima su Hana i ona.

– Hana je tako lijepa i ona je jedna od najnevjerojatnijih ljudi koje sam srela. Volim te Hana – napisala je Selena ispod fotografije.

Hana je sanjala o susretu s pjevačicom hita "Love You Like A Love Song", a njezina pjesma "Who Says" davala joj je snagu tijekom liječenja. Riječi pjesme "Nisam kraljica ljepote, to sam samo lijepa ja. Imaš pravo na lijepi život" posebno su utjecale na 13-godišnjakinju.

Hana boluje od rijetkog neizlječivog genetskog poremećaja, progerije, koja uzrokuje da djeca u dobi od osam godina do deset puta brže stare od prosječne osobe. Bolest je rijetka, a u SAD-u je od nje oboljelo desetak djece koji u prosjeku dožive do 13 godina, a neki i do 21 godinu.

Smrtonosni poremećaj prouzročen je mutacijom u genu, a djeca rođena s tom bolešću počnu stariti već u od 18. do 24. mjeseca. Znakovi bolesti uključuju gubitak tjelesne težine i kose, koža stari, dolazi do ukočenosti, imaju bolesti srca i moždane udare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije