Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

"Seksi haljinice ne bi nosila u showu jer nemam seksi tijelo"

Romana Pavliša
Bona Filić/Pixsll
07.05.2011.
u 19:02

Romana Pavliša ispala je iz showa “Hrvatska traži zvijezdu” pa sada ima vremena da osnuje svoj bend i sklada

– Nisam bila najlošija, ali izgubila sam vjeru u sebe kad sam vidjela koliko dobro pjevaju ostali kandidati. Dobro sam otpjevala Madonnin “Vogue” i ponosno napustila show – nimalo razočarano kaže Romana Pavliša, koju je u trećoj emisiji showa “Hrvatska traži zvijezdu” publika poslala kući. Zamjera si što se nije dovoljno opustila, a to su joj predbacili i prijatelji.

– Nakon emisije prijatelji su mi rekli: “Pa gdje je ona Romana što na klupici uz gitaru pusti glas do kraja”. U pravu su. Nisam pokazala što mogu – priznaje studentica Filozofskog fakulteta. Ipak, ohrabrile su je riječi Tonyja Cetinskog, člana žirija koji joj je nakon ispadanja savjetovao da ne odustaje od glazbe i nastavi pjevati. Koprivničanka će poslušati njegov savjet jer već sad razmišlja o okupljanju benda i pisanju pjesama. – Htjela bi okupiti bend u kojem će biti mnogo instrumenata, od saksofona, klavira do moje flaute. Svirali bi alternativnu glazbu jer bih željela imati manju, ali kvalitetnu publiku – kaže svestrana 20-godišnjakinja. Osim osebujnog glasa Romana ima i osebujan stil odijevanja koji kreira sama.

– Odjenut ću se ovisno o tome kako su mi stvari posložene u glavi. Ali nikada ne nosim traperice, nisam ih odjenula već šest godina – odrešito kaže i dodaje da bi za potrebe showa pristala na kompromis i odjenula traperice da se to od nje tražilo. No neku seksi haljinicu ne bi odjenula ni u showu jer za tako nešto, kaže, nema dovoljno seksi tijelo. Energiju će sada usmjeriti na ispite na fakultetu, kave s prijateljima i pisanje pjesama.

– Do sada sam uglavnom pisala pjesme duhovne tematike za crkveni zbor i odlučila sam pokušati i s drugim temama – kaže Romana.

Komentara 2

Avatar kelt
kelt
19:37 07.05.2011.

Ona je trebala već puno prije ispast. Ne kažem da je jako loša, al svih ostalih 11 kandidata su imali zanimljiviji glas od nje i glas s puno više potencijala. Ona je od svih njih 15 najviše falšala i glas joj je jako drhtao, nema neku čvrstoću i moć.

Avatar Muhad-Al-Khalifa
Muhad-Al-Khalifa
11:13 08.05.2011.

Ih,nemaš seksi tijelo.. To pusti nas muške da odlučimo...Ti samo obuci seksi krpice,a mi ćemo ti reći... Da vidiš kakvih sve jaranica ima koje nemaju sekski tijelo,pa ipak oblače seksi stvari...I na kraju su ipak seksi...To ni Harry Poter ne zna objasniti.. Seksi si ako se nosiš seksi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije