Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije strane medalje

'Seks i grad' donio joj je slavu, ali i stres od kojeg je počela gubiti kosu

Foto: Profimedia
1/5
27.08.2019.
u 17:24

Kristin Davis otkrila je kako je poslije prestanka snimanja serije bila pod stresom i kako joj je bilo neobično kad bi se ujutro probudila i ne bi imala frizuru svog lika Charlotte.

Serija "Seks i grad" glumicama koje su utjelovile glavne junakinje, donijela je veliku slavu, ali uz slavu i novac postoji i druga strana te popularnosti koja je glumici Kristin Davis priuštila popriličan stres.

Ispričala je nedavno kako je nakon prestanka snimanja serije počela primjećivati kako je ispada kosa. Nije u početku previše obraćala pažnju na to, ali kad bi se trebala pripremiti  za neki važan događaj shvatila bi da joj kosa više nije tako bujna kao prije, a kosa je uvijek bila i njezin zaštitni znak

Kako bi joj u seriji frizura bila besprijekorna frizeri su koristili brojna sredstva koja su očito na kraju, uz stres, doveli do  ispadanja kose. 

- Profesionalci su na setu napravili čudo od moje kose ali to je na kraju imali loše posljedice. Bilo je neobično probuditi se ujutro i ne imati frizuru poput Charlotte - rekla je glumica. Prije nego što ju je proslavila uloga u "Seks i gradu"  Kristen je u Hollywoodu prolazila kroz loš period u kojem se odala i alkoholu.

- Nisam baš sigurna zašto sam počela toliko piti, možda zato što sam se htjela uklopiti. A alkohol je kao loš ljubavnik i zato mu se ne bih htjela vratiti - izjavila je jednom prilikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije