Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajne zaruke

Sean Penn u Parizu zaprosio Charlize Theron?

charlize theron
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
29.12.2014.
u 18:55

Krajem studenog za vrijeme boravka u Parizu par je navodno svoju vezu podigao na višu razinu pa je samo pitanje vremena kada će se začuti i svadbena zvona

Iako se u više navrata pisalo o zarukama Charlize Theron i Sean Penna, čini se da je ovaj slavni glumački par konačno pokleknuo.

Krajem studenog za vrijeme boravka u Parizu Sean je lijepoj glumici predložio da svoj odnos podignu na višu razinu, izjavio je izvor za UsWeekly.

Čini se da je slavni oskarovac pao pod čari najromantičnijeg grada na svijetu jer je upravo u Parizu odlučio zaprositi svoju partnericu. 

Za 39-godišnju glumicu i njezina 54-godišnjeg partnera vjeruje se da su tajno zaručeni, iako lijepa plavuša još uvijek na svojoj ruci ne nosi prsten. 

– Prstena nema, ali oni su odlučili – kaže izvor.

Dugogodišnji prijatelji službeni par postali su prije godinu dana, a posljednjih nekoliko mjeseci privrženost među njima sve više raste. 

To potvrđuje i činjenica da Sean sve više vremena provodi u društvu Charlizeine majke i posvojenog sina Jacksona. 

>>Prolaznica pozvala policiju zbog uplakanog sina Charlize Theron

>>Charlize Theron ostavila ogromnu napojnicu prodavačima jogurta!

Komentara 2

OP
openheimer2
22:14 29.12.2014.

ovo je tako bolno na bozic svi se prose

Avatar ucjena
ucjena
06:35 30.12.2014.

u pripizdini, moj kum ivek je dopelal doma, jalzu, kapinu, i kaj je to vijest, deca su gladna, to nije vest, i tega jos ma, al, pripovedati, je zalod!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije