Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERMINATOR U AKCIJI

Arnold napao Trumpa: Jedan čovjek ne može zaustaviti napredak

arnold schwarzenegger
Donna Ward/Press Association/PIXSELL
02.06.2017.
u 12:18

- Čuvanje našeg okoliša neće uništiti našu ekonomiju. Upravo je suprotno. Briga o okolišu samo podiže ekonomiju - kazao je Schwarzenegger

Bivši guverner Kalifornije, glumac Arnold Schwarzenegger obrušio se na američkog predsjednika Donalda Trumpa zbog napuštanja Pariškog klimatskog sporazuma.

- Jedan čovjek ne može zaustaviti naš napredak. Jedan čovjek ne može nas vraćati natrag u vremenu - kazao je Schwarzenegger u video poruci za ATTN.

- Čuvanje našeg okoliša neće uništiti našu ekonomiju. Upravo je suprotno. Briga o okolišu samo podiže ekonomiju - kazao je Schwarzenegger i dodao kako lokalna administracija može pomoći u očuvanju okoliša kad već to ne može država.

- Ljudi će se podignuti sami i zatvoriti rupu koju ste napravili - rekao je Schwarzenegger.

Komentara 1

Avatar mama mia
mama mia
14:00 02.06.2017.

Bravo Arni, samo da mu se ne pridruži Hrvatska kraljica onda smo ga naježili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije