Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život u ljubavi

Savršen prvi dan u braku Otokara Levaja

Otokar Levaj vjenčanje
Foto: Otokar Levaj/Facebook
1/6
09.12.2015.
u 08:21

Pio se šampanjac u limuzini, rezala se svadbena torta, lomio kruh za bračnu sreću mladenaca...

"Savršen prvi dan i službeno u braku!", napisao je na svojem Facebook profilu 72-godišnji glumac Otokar Levaj i prijateljima obznanio da je ozakonio ljubav s partnericom Dunjom Bedenko.

Sudbinski povezani

Vjenčali su se u Bradentonu na Floridi na ljetna 24 stupnja u zraku, uživali u šampanjcu vozeći se u limuzini, lomio se vjenčani kruh za sreću, rezala svadbena torta... U slavlju su sudjelovali njihovi kumovi i Dunjine kćeri iz prvog braka, ali ne i Otokarovi sinovi Marin i Marko koji nisu mogli potegnuti od Hrvatske do Floride zbog poslovnih obveza.

Bračni par odlučio je živjeti u vječnom ljetu pa će pola godine stanovati na Floridi, gdje je Dunja cijeli život gradila karijeru, a pola godine u Hrvatskoj u Otokarovoj kući kraj Omiša. Ona je rastavljena, Otokar je udovac i ovo mu je treći brak.

Zgodna je njihova ljubavna priča. Počela je na društvenoj mreži na kojoj su sada i obznanili svoje vjenčanje, ali vole se od mladenačkih dana. Naime, zaljubljeni su bili u srednjoj školi pedesetih godina prošlog stoljeća.

– Voljeli smo se, ali život nas je odveo na različite strane. Ona je gradila karijeru medicinske sestre u tri bolnice na Floridi, a ja sam izabrao glumu i Hrvatsku – kazao je medijima nedavno Otokar.

Snimat će 'Crno-bijeli svijet'

Desetljećima se nisu čuli, ali kada je njeno ime vidio na Facebooku, javio joj se, ponovno su se počeli družiti, a kada je lani Dunja došla na ljetovanje u Hrvatsku, opet je planula ljubav.

Na Floridu je Otokar otputovao 1. prosinca i lako će se, kaže, naviknuti na tamošnji život jer je uvijek toplo, a on voli boravak na zraku i duge šetnje. U bračnoj sreći tek će ga nakratko prekinuti glumački posao od kojeg ne odustaje. Naime, očekuje poziv na snimanje druge sezone serije "Crno-bijeli svijet" koje nikako ne želi propustiti. 

>>Oženio se Otokar Levaj

>>Otokar Levaj oženit će ljubav iz srednje škole i seli se na Floridu

Komentara 4

MA
mađar
10:27 09.12.2015.

e sad mogu konačno mirno spavat

DU
Deleted user
09:03 09.12.2015.

opravica rula....kkkkkk

MA
MarkoKosmicki
09:39 09.12.2015.

i to je velika vijest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije