Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Sat vremena prije nego što je Seve potvrdila da ima koronu Igor je objavio ovo

Foto: Instagram
1/9
14.08.2020.
u 20:45

Severina Kojić danas je na društvenim mrežama potvrdila kako je nakon testiranja na koronavirus pozitivna.

Regiju je obišla vijest da je splitska pjevačica Severina Kojić pozitivna na koronavirus, a nakon što su o tome pisali srpski mediji, glazbenica je odlučila na društvenim mrežama objasniti o čemu se radi i kako je doznala da je pozitivna na koronavirus.

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija - poručila je Severina.

Samo sat vremena prije njezine objave, Igor Kojić, njezin suprug je na Instagramu objavio fotografiju svog psa.

- Nedostaješ mi, Pale - napisao je kratko ne otkrivajući gdje se točno nalazi. 

Podsjetimo, tijekom prvog tjedna kolovoza pjevačica Severina Kojić boravila je na Bolu na Braču. Severina je tamo s prijateljicom Ivom Radić od koje se u posljednje vrijeme gotovo i nije odvajala. Osim Ive s pjevačicom se u klubu družila i njezina nećakinja Mia Popović. Severina i Iva plesale su u prepunom klubu na otvoreno, ne poštujući mjere distanciranja, a nisu nosile ni maske, iako je pjevačica ranije upozoravala fanove da obavezno to moraju raditi.

1/5

Na vidiku nije bilo ni njezinog supruga Igora s kojim se nije vidjela još od sredine travnja, a kojem je čestitala rođendan nekoliko dana prije objavljenih fotografija - objavivši staru zajedničku fotografiju.

Komentara 11

Avatar razbojnik404
razbojnik404
23:06 14.08.2020.

Ovdje u Njemackoj je vijest udarila kao bomba. Ma kakva bomba - bombetina. Tema dana, velim vam.

VE
veljača
22:44 14.08.2020.

I što sad?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
12:38 15.08.2020.

"...Severina Kojić danas je na društvenim mrežama potvrdila kako je nakon testiranja na koronavirus pozitivna...."___Pa normalno kad nije propustila ni jedan "after party" od Šibenika do Makarske...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije