Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalila se

Trudnu manekenku napali zbog kila, ona odmah odgovorila na prozivke

Foto: Instagram
1/12
14.08.2020.
u 16:12

"Kit na obali", napisala je Sofija uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, koji je istaknuo njezinu i dalje vitku liniju. No, šala nije svima sjela.

Srpska manekenka Sofija Milošević djevojka je nogometaša Real Madrida Luke Jovića, a par je i u iščekivanju svog prvog djeteta. Ona i njezin partner trenutno uživaju na odmoru u Italiji, a Sofija rado s pratiteljima dijeli fotografije na kojima ističe svoj trbuščić.

Jedna od posljednjih izazvala je negativnu reakciju njezine pratiteljice. 

Foto: Instagram screenshot

"Kit na obali", napisala je Sofija uz fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu, koji je istaknuo njezinu i dalje vitku liniju. No, šala nije svima sjela.

Foto: FIBA/Screenshot

"Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, nazivaš sebe kitom jer si u trudnoći 'nabacila' nekoliko kilograma, a djevojke koje te prate i ne mogu ni sanjati da dostignu tvoju sadašnju kilažu, kako da se osjećaju?" napisala joj je jedna pratiteljica, a Sofija joj je odmah odgovorila.

Foto: FIBA/Screenshot

"Pišem kako se trenutno osjećam. Nisam nabacila par, već 15kg.Trudnoća je najljepša stvar na svijetu i koliko god uživam u njoj, neobično mi je kada se otežano krećem, na primjer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti osobno osjećas, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može napisati svoje mišljenje sa svog profila, profilna ti je čini mi se barbika-težiš savršenstvu?hm?Zar to nije ono za što me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kg, da imaju velike ili male grudi, stražnjice, što god. Svatko ima pravo na svoj život i onako kako će ga živjeti. Svi smo različiti i u tome leži llepota svijeta", napisala joj je Sofija, a mnoge pratiteljice su je odmah podržale.

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
17:37 14.08.2020.

Nebitno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije