Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjećanje voditelja

Drele o poginuloj natjecateljici: "Editi ništa nije bilo teško"

16.12.2018.
u 13:59

Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih, kaže voditelj Farme

Osim farmera koji su još u šoku zbog pogibije bivše natjecateljice Edite Ptičar, voditelj reality showa Davor Dretar Drele ispričao je za 24 sata kako ga je jako potresla vijest o tragično preminuloj natjecateljici emisije.

 -Ne želim da zvuči kao floskula, ali bila je drugačija od drugih. Farmeri su u toj sezoni showa imali razna iskušenja. I u početku su svi bili super, a onda kasnije međuljudske trzavice. Ali naša Edita nije bila takva. Bila je jedna od rijetkih koja je s dvije noge stajala na zemlji, bila je svjesna svojih kvaliteta - ispričao je Drele i dodao kako je bila očigledna kemija između nje i Saše Vujnovića.

- Frcale su iskre. Toga se sjećam kao da je bilo jučer. Malo su ih zadirkivali oko toga, bilo je jako simpatično - prisjetio se. U showu Edita bila vrlo osjećajna prema životinjama. -E to se ne zaboravlja. Bila je nevjerojatno vrijedna djevojka. Brinula je o životinjama, nije radila razliku između njih. Rado ću je se sjećati. Naravno, u pozitivnom smislu. Nikad joj ništa nije bilo teško - za kraj je rekao Drele.

Pogledajte video: katamaran s Oliverovim lijesom u tišini uplovljava u Velu Luku:

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije