Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema zle krvi

Saša Broz u novoj predstavi glavnu ulogu dala bivšem mužu

ranko
Filip Brala/Pixsell
22.10.2011.
u 17:00

- Bilo je fenomenalno raditi s Rankom. Nadam se da će nakon ove biti još zajedničkih predstava. On je profesionalac i po mom mišljenju jedan od naših najduhovitijih glumaca. Bila bi doista šteta da sam radila Goldonija i zaobišla Ranka.

Nakon 26 godina zadarski i zagrebački HNK imaju koprodukciju - Goldonijevu “Gostioničarku Mirandolinu” koju je redateljica Saša Broz iz 18. stoljeća “prebacila” u pedesete godine prošloga stoljeća. Priča se vrti oko zavodnice Mirandoline za kojom luduju muškarci. Saša Broz glavnu mušku ulogu dodijelila je svom bivšem suprugu Ranku Zidariću. To je njihova prva suradnja nakon prekida.

- Bilo je fenomenalno raditi s Rankom. Nadam se da će nakon ove biti još zajedničkih predstava. On je profesionalac i po mom mišljenju jedan od naših najduhovitijih glumaca. Bila bi doista živa šteta da sam radila Goldonija i zaobišla Ranka - rekla nam je Saša Broz. Kasnije su s ostalim glumcima i drugima koji su radili na predstavi izrezali tortu na kojoj je bila slika Marije Škaričić koja glumi Mirandolinu. Mlada glumica koja je u gotovo svim filmovima glumila prgave djevojke za predstavu je morala pokazati i svoju zavodničku stranu.

- Bilo je drukčije i zanimljivo biti zavodnica, jer stvari koje sam radila na filmu i ova predstava su toliko različiti svijetovi da se uopće ne mogu uspoređivati, ali u ovum poslu je baš lijepo to što možeš puno toga proći - rekla nam je Marija. Kakva je u privatnom životu, nije nam htjela otkriti. Saša Broz i čitav glumački tim prezadovoljni su premijerom, a restive će uskoro moći vidjeti i zagrebačka publika.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije