Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno za blagdane

Šareno obiteljsko igralište u novom stanu Jelene Veljače

Jelena Veljača
Foto: Šminka: Simona Antonović; KOSA: Antonija Nikolić (Salon Franić)
1/3
02.01.2017.
u 08:18

Spisateljica, scenaristica, glumica i kolimnistica često je u intervjuima isticala da božićno vrijeme za nju ima posebnu simboliku

Spisateljica, scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača proteklih je godina često u intervjuima na pitanje kako će provesti Božić isticala važnost tog blagdana koji za nju ima posebnu simboliku.

Posebno otkako je u prosincu prošle godine na svijet donijela preslatku curicu Lenu. Tako da je dom presretnih roditelja malene Lene, Jelene i njezina supruga glumca Dražena Čučeka, postao i šareno dječje igralište u kojem je ovih božićnih i novogodišnjih blagdana najviše uživala njihova nasljednica.

Preselili u centar

- Darovi uz kavu, ručak kod roditelja, šetnja, igranje s Lenom do iznemoglosti... - otkrila je Jelena, opisavši kako joj je protekla prva godina s kćerkicom.

- S obzirom na to da sam se jako brzo nakon Lenina rođenja vratila na posao, kada bih cijelu godinu morala opisati jednom riječju, ona bi bila - intenzivno. Prvih mjesec dana prošlo je kao u nekom snu, a poslije je krenuo ludi tempo, izdajanje, posao, dadilja, posao, dojenje, šetnje, kupanje, uspavljivanje, posao, prvi osmijeh, prvi okret, prvo dadakanje, samostalno sjedenje, dohrana, izdajanje, dojenje, ritam, razumijevanje, prepoznavanje, prvo ustajanje na vlastite noge - prepričava Jelena i dodaje kako se njezina malena obitelj preselila u središte Zagreba, gdje joj je s malim djetetom sve lakše i praktičnije.

Lena se preko tjedna šeće sa svojom tetom čuvalicom Ivom do parkića na Ribnjaku ili Dolca, a poslijepodne ide s nama do Tuškanca, Gornjega grada, Dubravkina puta ili Trga francuske republike.

- Jedino čime sam iznenađena jest količina umora koju znam osjetiti, sve ostalo nekako sam dobro predviđala, i naše strpljenje i ultimativnu ljubav i činjenicu da su dani brzi, prebrzi, a mjeseci spori. Prilično me zatekla i Lena svojim karakterom, mislila sam da će biti zahtjevnija, ali ona je nevjerojatna, posve samostalna, vječno dobre volje, bez plača, bez cendranja, bez problema sa spavanjem, jelom, zubima, imunitetom... Nekako je potpuno stabilna i sretna - priča 34-godišnja Zagrepčanka koja je cijelu proteklu godinu bila zaposlena na seriji „Prava žena“ čija je autorica, scenaristica i producentica, a koja se prikazuje na RTL televiziji.

U pauzi između brojnih angažmana, u svom Draženu pronašla je savršenog partnera.

- Jedva čekam Božić za nekoliko godina, kada ćemo svi nakon ručka kod bake i djeda moći leći na kauč i gledati filmove i serije zajedno. Trenutačno to izgleda tako da mi legnemo na kauč, a Lena skače po nama, vječno nam pokazujući nešto što je zanima ili što joj hitno moramo dodati - za kraj otkriva Jelena Veljača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije